teknikjobb.se

logga

Utvecklingsingenjör till Scanspac i Glanshammar

Ansök nu

Utvecklingsingenjör till Scanspac i Glanshammar

Saint-Gobain är ett världsledande företag inom byggnadsbranschen som startades för över 350 år sedan. Företaget har verksamhet i 66 länder och cirka 190 000 medarbetare med 99 olika nationaliteter och en omsättning på cirka 41,1 mdr EUR. Saint Gobain Sweden AB – som Scanspac är en del av bildades 2016 och har idag cirka 800 medarbetare.

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak.

Scanspac har cirka 60 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar där huvudkontoret är samt i Sala.

Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern.

Arbetsbeskrivning

Som Utvecklingsingenjör kommer du ingå i ett mindre team med stark entreprenörsanda, där du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och drivna kollegor. Du kommer att få möjlighet att leda dina egna projekt och dina huvudsakliga ansvarsområden ligger inom formulering, utveckling och innovation, test och analys samt projektledning.

Forsknings- och utvecklingsenheten på Scanspac är ett kompetenscenter, vilket innebär att du kommer vara ett stöd inom hela Saint-Gobain koncernen med din expertis och kompetens inom området. 

Vem söker vi?

För rollen som utvecklingsingenjör letar vi efter dig som har en entreprenörsanda, med ett starkt driv och vilja att leda och driva projekt. Då du kommer att ha mycket interna och externa kontakter ser vi att du är en skicklig kommunikatör som förstår värdet i att arbeta som ett lag. För att trivas i rollen tror vi att du är analytisk och lösningsorienterad, då problemlösning och utveckling av nya innovationer och idéer är en naturlig del i ditt arbete. Då du kommer att ingå i ett mindre team lägger vid stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Erfarenhet och bakgrund

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet inom forskning och utveckling samt praktiskt arbete i labb. Då Saint-Gobain är en internationell koncern kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vidare ser vi att du har en ingenjörsutbildning inom kemi /process eller industri eller att du samlat på dig motsvarande erfarenhet från arbete.

Har du erfarenhet inom bygg- och anläggningsindustrin är det meriterande, liksom erfarenhet av att ha arbetat inom något eller några av områdena inomhusklimat, kemi, formuleringar, processer och support eller screening av nya råvaror.

Dela detta jobb

logga
Utvecklingsingenjör till Scanspac i Glanshammar

AxÖ Consulting