teknikjobb.se

Utvecklingsingenjör mot el och automation!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Utvecklingsingenjör mot el och automation!

Vill du vara delaktig i en spännande resa på en avdelning med ett starkt växande produktområde? Har du ett stort intresse av att arbeta praktiskt och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla produkter i världsklass där det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig att växa som ingenjör. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta på Husqvarnas labb för handhållna produkter där du kommer tillhöra en mindre grupp som arbetar med metodutveckling. Tillsammans arbetar ni för att ta fram nya förslag på testutrustning där det finns ett stort fokus på att ta fram fler automatiserade tester. Du kommer främst att arbeta med programmering och elektroniken i testutrustningen. Du kommer även att arbeta med support mot avdelningen och stötta dem i diverse frågor kopplat till ditt expertområde.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds

 • Att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärsvägar inom företaget

 • Samarbete, lärdomar och mentorskap av duktiga ingenjörer i teamet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Ta fram kravspecifikationer för testutrustning

 • Utveckla automatiserad testutrustning

 • Ta fram användarinstruktioner för testutrustning

Vi söker dig som

 • Har en högskoleexamen inom elektronik, maskin eller mjukvara

 • Har goda kunskaper i elektronik och mjukvara, och gärna en vana av att programmera

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det används i det dagliga arbetet

 • Har ett tekniskt och praktiskt intresse och har grundläggande kunskaper om Husqvarnas handhållna produkter

Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom svarv, fräs och/eller svets.

Som person är du:

 • Samarbetsvillig

 • Självgående

 • Problemlösande

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget
Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Dela detta jobb

Utvecklingsingenjör mot el och automation!

Academic Work