teknikjobb.se

logga

UTVECKLINGSINGENJÖR MED ELEKTRONIKKUNSKAPER TILL CONTURA

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

UTVECKLINGSINGENJÖR MED ELEKTRONIKKUNSKAPER TILL CONTURA

Vi förstärker Contura med en utvecklingsingenjör inom elektronik/mekanik som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt. Tjänsten är i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Din uppgift blir att utveckla framtida brasvärmeprodukter som innehåller elektriska komponenter och elektronikstyrningar. Arbetsområdet är brett i gränslandet mellan mekanik- och elektronikkonstruktion där det dagliga arbetet utförs i nära samarbete med interna tekniker och externa samarbetspartners. Utöver utveckling av mjukvara och hårdvara ingår konstruktionsarbete i 3D-CAD samt experimentell testning.

DIN BAKGRUND

Vi söker Dig som gillar kreativa utmaningar, har ett stort teknikintresse, är engagerad och målmedveten. Du är en innovativ ingenjör med kunskap inom elektronik, mjukvara och mekanik.

Du gillar och känner dig väl hemma med NIBEs filosofi som bygger mycket på ”frihet under ansvar”. 

OM ANSÖKAN 

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM CONTURA OCH NIBE

Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Bo Nilsson

Utvecklingschef på COntura

0433-27 51 00

bo.nilsson@contura.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
UTVECKLINGSINGENJÖR MED ELEKTRONIKKUNSKAPER TILL CONTURA

NIBE AB