teknikjobb.se

Utvecklingsingenjör inriktning validering till Q-linea

Ansök nu

Utvecklingsingenjör inriktning validering till Q-linea

Har du alltid siktet inställt på produktförbättring och har ett par års arbetslivserfarenhet så kan rollen som utvecklingsingenjör hos Q-linea vara helt rätt för dig! I den här tjänsten får du vara med och effektivisera vägen till rätt antibiotikabehandling för patienter med infektionssjukdomar. Sök nu för chansen att bidra till utvecklingen och färdigställandet av Q-lineas livsavgörande instrument!

Om tjänsten

Q-linea är just nu i en period där fokus börjar skifta från utveckling till validering. Som utvecklingsingenjör kommer du därav få arbeta i varierande projekt där det alltid finns en efterfrågan på nya idéer! Här blandas team-work med självständig problemlösning för att optimera komponenter som ska göra Q-lineas instrument till det bästa alternativet för vårdgivare världen runt! Då en kollega kommer att gå på föräldraledighet finns nu möjlighet att visa vad du går för, då det på sikt kan finnas chans att bli överrekryterad till Q-linea ifall fortsatt behov finns.

Du erbjuds

  • En stor variation i arbetsuppgifter tillsammans med ett tätt team
  • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
  • En gedigen introduktion där du får jobba parallellt med en erfaren kollega

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work, men arbeta som konsult hos Q-linea. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

  • Tillverkning och framtagning av prototyper och produktionsutrustning
  • Produktionsöverföring och produktionseffektivisering
  • Utvecklings- och validersarbete

Vi söker dig som

Vi söker dig som är maskiningenjör och har minst två års erfarenhet inom processutveckling. Vi öppnar även upp för sökanden som saknar utbildning men som har minst två års dokumenterad erfarenhet inom validering.

Du kommer att rita och konstruera i SolidWorks och det är även meriterande om du har erfarenhet av CAM/CAD. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i svenska.

Som person tror vi att du har en stor nyfikenhet på att lära dig nya saker samt kan arbeta på ett självständigt sätt.

Övrig information

  • Start: Augusti/September

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Uppsala Science Park

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Dela detta jobb

Utvecklingsingenjör inriktning validering till Q-linea

Academic Work