teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UTVECKLINGSINGENJÖR

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

UTVECKLINGSINGENJÖR

Är du en av våra nya utvecklingsingenjörer? ESBE är ett av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla och nu kommer chansen till spännande tjänster då vi skalar upp verksamheten.

Ditt uppdrag 

Som utvecklingsingenjör på ESBE får du en bred roll med stor variation i arbetet. Det vi söker är en utvecklingsingenjör med ansvar för en produktgrupp. Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter beror mycket på vem du är och vad du har med dig. Som medarbetare på ESBE får du jobba i en dynamisk och internationellt präglad verksamhet med ett humanistiskt arbetsgivarperspektiv – och med Reftele som centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva produktutvecklingsprojekt

  • Projektledning

  • Hantera kundanpassningar och produktändringar

  • Ge tekniskt stöd till produktchefer och säljare

  • Utveckla din produktgrupp

  • Vara kunskapsdrivare och inhämta information inom produktområdet

  • Driva förutvecklingsprojekt och delta i innovationsarbetet på företaget

Vem är du?

Vi tror att du som söker har högskolekompetens motsvarande civilingenjör med relevant inriktning, gärna mekatronik. Du får gärna ha erfarenhet av vår bransch eller närliggande. Kunskaper om produktion och tillverkning ser vi som ett extra plus. Viktigt är att du är van vid att driva projekt och då med fördel från produktframtagningsprocessen. Engelska och svenska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och för att lyckas i uppgiften bör du ha ett gott affärsmannaskap, ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt tillsammans med övriga organisationen. Du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar, och att kommunicera och överföra information på ett enkelt och lättförståeligt sätt. 

Vad erbjuder ESBE

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i en stabil verksamhet som präglas av en efterfrågan som är relativt oberoende av konjunkturen. Vi har resurserna att arbeta strategiskt och långsiktigt med våra projekt och alla anställda omfattas av ett årligt vinstutdelningssystem.

På ESBE månar vi om våra medarbetare och vår företagskultur bygger på långsiktighet, ledarskap och omtanke. Det ska vara tryggt att arbeta på ESBE. Och roligt!

Mer information om tjänsten kan ges av Henrik Bäckman, mail: henrik.backman@esbe.eu, telefonnummer: 0371-570000, eller skicka in din ansökan nu. Urval och intervjuer sker löpande, länk till ansökan finns även på vår hemsida www.esbe.eu/sv/hr

Dela detta jobb

logo
UTVECKLINGSINGENJÖR

Workspace Recruit