teknikjobb.se

Utrustningstekniker, Staffanstorp

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Utrustningstekniker, Staffanstorp

Vi söker nu en erfaren, driven och engagerad utrustningstekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a montage av tilläggsutrustningar, redskap och kundanpassningar på nya entreprenadmaskiner för direktleverans till kund. Kalibrering och justering av olika typer av styrsystem med mera.  Du kommer även att vara delaktig i utveckling av utrustningspaketen och arbetsuppgifterna. Vi kvalitetssäkrar alla utförda arbeten via ”egen kontroller” .

Vi vill att du har erfarenhet från fordonsbranschen, erfarenhet av el, hydraulik, allmän teknik och har en god datavana samt innehar körkort. Som person är du strukturerad, effektiv, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande kundbemötande. Meriterande är erfarenhet från entreprenadmaskiner eller tunga fordon samt tidigare erfarenheter av att handha olika typer av styrsystem. Då dokumentation är en viktig del i arbetet krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 23 juni.

Närmare upplysningar om befattningen lämnas av
Utrustningschef Beiron Vernersson, telefon 010-556 12 13
Fackligt Metallombud Lar-Olle Persson, telefon 010-556 02 43

 
Skicka ansökan
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Dela detta jobb

Utrustningstekniker, Staffanstorp

Swecon Anläggningsmaskiner AB