teknikjobb.se

Ett väl fungerande avloppsledningsnät är en förutsättning för en hållbar stad. Till vårt team som ansvarar för utveckling- och förnyelse av avloppsledningsnätet söker vi därför dig som vill vara med och forma Stockholms och Huddinges framtida avloppsledningsnät.

Som utredningsingenjör kommer du att tillsammans med dina kollegor utreda utvecklings- och förnyelsebehov i avloppsledningsnätet samt föreslå åtgärder i nätet som senare genomförs av vår projektverksamhet. Du kommer främst att fokusera på avloppsledningsnätet och dess behov men du kommer även att arbeta med andra ledningsslag.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med dina kollegor identifiera utredningsbehov, prioritera mellan behov samt genomföra utredningar och föreslå åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Identifiera utredningsbehov och möjliga åtgärdsbehov i samråd med dina kollegor på utredningsenheten och bolagets driftverksamhet.
  • Bistå i prioriteringen mellan olika utrednings- och åtgärdsbehov.
  • Formulera tydliga mål och avgränsningar för de utredningar vi väljer att genomföra.
  • Ansvara för och genomföra utredningar, antingen med egen kompetens och egna resurser eller med hjälp av konsulter.
  • Utvärdera utredningsresultat och ta fram förslag på åtgärder eller fortsatta utredningar.
  • Delta i den gemensamma utvecklingen av utredningsenhetens verksamhet och arbetsmetoder.
  • Bidra med kompetens och anläggningskunskap till övriga delar av organisationen.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativrik, drivande, samarbetsinriktad och strukturerad. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och samverka med andra.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med va-teknisk kompetens. Tidigare erfarenhet av utrednings- eller projekteringsarbete inom va-branschen är starkt meriterande.

Då arbetet ibland är rörligt krävs B-körkort.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Joakim Pramsten på telefonnummer 08-522 122 10 eller via mejl: joakim.pramsten@svoa.se.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan via denna länk senast den 22 september 2019. 

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare

Logga

Utredningsingenjör, Utveckling- och förnyelse av avloppsledningsnätet

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb