teknikjobb.se

logga

Utredningsingenjör Dricksvatten Haninge kommun

Företag Jefferson wells
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Utredningsingenjör Dricksvatten Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.

Dricksvatteningenjör Ledningsnät till Haninge kommun

Haninge är en expansiv kommun på Södertörn med drygt 92 000 invånare. VA-avdelningen i Haninge kommun söker en engagerad utredningsingenjör

Ditt uppdrag

Vi söker en ingenjör med erfarenhet av modellering och/eller dricksvattenutredningar som är redo för nya utmaningar för att vara med i vårt arbete för en hållbar stadsutveckling. Haninge Kommun har ökat arbetet med hydrauliska modeller som främsta verktyg för att beskriva hur dricksvattensystemet fungerar idag, men modellerna ska också användas som ett strategiskt planeringsverktyg i arbetet med dricksvattendistributionen på lång sikt. Vi satsar på ökad mätning och digitalisering av vårt ledningsnät och våra anläggningar för att få djupare kunskap om systemet och möjliggöra en optimering av hela den urbana vattencykeln.

I gruppen Projekt & Utredningsenheten på VA-avdelningen jobbar cirka 16 hjälpsamma, engagerade och kompetenta kollegor. Vi erbjuder en vänlig arbetsplats med familjär stämning och kul på jobbet, där vi är måna om att stötta varandra trots de individuellt drivna projekt vi har.

Arbetsuppgifter

Som utredningsingenjör hos oss kommer ditt fokus att ligga på kännedom om Haninges dricksvattenledningsnät men andra uppgifter kan förekomma. Dina arbetsuppgifter blir till exempel att:

  • delta i utvecklingsarbetet med modellering och styrning av dricksvattennätet

  • genomföra kapacitetsbedömningar på befintligt delta i arbetet med att ta fram långsiktiga planer för den framtida dricksvattenförsörjningen

  • vara ett stöd till resten av organisationen kring hydraulik och distributionssystem vara drivande i utvecklingsprojekt för bland annat områdesmätning

  • vara ett operativt stöd i händelse av större driftsstörningar och kriser

  • bedriva omvärldsbevakning inom området och nätverka med andra kommuner och organisationer .

Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra enheter och avdelningar i kommunen.

Egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område. Erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter eller av tekniskt utredningsarbete på dricksvattenledningsnätet är ett krav. Goda kunskaper i hydraulisk modellering, är meriterande och Office program-varor är ett krav.

Det är meriterande att kunna redovisa tidigare utförda utredningsuppdrag som konsult eller beställare. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom VA-branschen. Som person är du analytisk, nyfiken och drivande. Det är lätt för dig att bygga nätverk samt kommunicera på ett öppet och positivt sätt på svenska, muntligt såväl som skriftligt.

Tjänsten kommer i framtiden att blir säkerhetsklassad vilket kommer att kräva att du har svenskt medborgarskap.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. B-körkort är ett krav.

Du kommer att sitta i Handens industriområde (Anläggarvägen 6).

Känner du igen dig? Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Haninge kommun med JeffersonWells Engineering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på 0730-211 833 eller på hakan.kempel@jeffersonwells.se, Enhetschef Christian Bascunan på 08-606 82 07. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer

Dela detta jobb

logga
Utredningsingenjör Dricksvatten Haninge kommun

Jefferson wells