teknikjobb.se

Stockholm Vatten och Avfall har de senaste åren tagit stora kliv framåt för att anpassa vår organisation och vårt arbetssätt till en verksamhet i en ständigt växande stad. Till vår Ledningsnätsavdelning söker vi därför en ny kollega som vill vara med och forma Stockholms och Huddinges framtida avloppsledningsnät. Arbetsteamet för Spillvatten arbetar aktivt för att hitta långsiktiga och hållbara förbättringar på vårt ledningsnät för att minimera vår påverkan på omgivningen.

Hos oss

På Stockholm Vatten och Avfall får du arbeta i en spännande ny organisation med möjlighet att inverka på våra arbetsmetoder och strategier. Vi arbetar med att ta fram nya arbetsmodeller för att modernisera VA-verksamheten för att kunna möta samtidens och framtidens utmaningar i form av till exempel exploateringskrav, nya miljökrav och digitalisering. Hos oss får du vara med och påverka och driva utvecklingsarbetet i vår verksamhet.

 

Då Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största VA-bolag skapar det unika förutsättningar och spännande problembilder att kunna engagera sig i. Möjligheten till utveckling är stor eftersom vår verksamhet innehåller många olika verksamhetsområden. Du har alltid möjlighet att vidga dina vyer till nya frågeställningar och ämnesområden.

Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch och vi på Spillvattenteamet ser fram emot att jobba vidare för en hållbar VA-verksamhet tillsammans med dig.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Spillvattenteamet jobbar med varierande frågeställningar där fokus är att arbeta fram åtgärdsförslag kring hur vi förbättrar vårt ledningsnät. Åtgärder inriktas på såväl hydrauliska frågeställningar som konditions- och kvalitetsfrågor. Som utredare kommer du vara med i allt från små lokala utredningar till större mer strategiska projekt med syfte att lösa övergripande och långsiktiga frågeställningar om den kontinuerliga utvecklingen av avloppssystemet.

I rollen som Utredningsingenjör kommer du att utreda utvecklings- och förnyelsebehov i avloppsledningsnätet samt föreslå åtgärder i nätet, där projektverksamheten sedan tar över genomförandet. En stor del av arbetet handlar också om att prioritera mellan olika behov och åtgärder. Du projektleder externa utredare och bistår organisationen med din kompetens. Du kommer först och främst att ha ett fokus på avloppsledningsnätet men även att arbeta med andra ledningsslag.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är initiativrik, drivande, samarbetsinriktad och strukturerad. Du är intresserad av samhällsfrågor och delar gärna med dig av dina kunskaper. Rollen ställer höga krav på att ha en mycket bra förmåga att kommunicera och samverka med andra i olika kontexter. 

Din bakgrund

Till denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet och att du ser dig själv som en erfaren utredare. Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning på VA, i din examen, alternativt att du har en lång erfarenhet från teknikområdet. Det är meriterande om du tidigare också har arbetat med projekteringsarbete, gärna inom självfallssystem samt även har modelleringserfarenhet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information och säkerhetsprövning samt registerkontroll kommer att genomföras i samband med din anställning.

Dina frågor och din ansökan

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du teamledare Minna Severin mejl minna.severin@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.

Låter detta intressant? Vi ser fram emot att få din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 26 januari 2020.

Mer om Stockholm Vatten och Avfall

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare

Välkommen med din ansökan!

Logga

Utredningsingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb