teknikjobb.se

De senaste åren har Stockholm Vatten och Avfall tagit stora kliv framåt i att anpassa vår organisation till arbetssätt för en verksamhet i en ständigt växande stad. På vår Ledningsnätsavdelning arbetar vi nu i team och söker en ny kollega till vårt Dagvatten och Recipientteam. Teamet har stort miljöfokus och arbetar aktivt för att hitta långsiktiga och hållbara förbättringar på vårt ledningsnät för att minimera vår påverkan på omgivningen.

Hos oss

får du arbeta i en spännande ny organisation med stor möjlighet att påverkar hur vi samarbetar på bästa sätt. Teamet arbetar med att ta fram nya arbetsmodeller för att modernisera VA-verksamheten så att den kan möta de nya utmaningar som ställs både vad gäller exploateringskrav, nya miljökrav så väl som digitalisering och föryngring hos medarbetarna.

Möjligheten till utveckling är stor hos oss då vår verksamhet innehåller många olika verksamhetsområden. Du har alltid möjlighet att vidga dina vyer till nya frågeställningar och ämnesområden, t.ex. så finns bolagets experter på vattenvård inom vårt team.
Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största VA-bolag något som skapar unika förutsättningar och spännande problembilder att engagera sig i.

Vi på Dagvatten och Recipientteamet är riktigt peppade på att jobba vidare för en hållbar VA-verksamhet tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Teamet jobbar med väldigt varierande frågeställningar där fokus är att arbeta fram åtgärdsförslag kring hur vi förbättrar vårt ledningsnät. Åtgärder inriktas på såväl hydrauliska frågeställningar som kvalitetsfrågor och vi jobbar både med lokala problem och stora strategiska förbättringar för att möta framtidens krav. Vi arbetar mycket med prioritering och utredning av åtgärder framtagna inom Stockholms stads och Huddinge kommuns lokala åtgärdsprogram för att möta kraven i vattendirektivet. Teamet har utöver detta en mängd olika uppdrag. Bland annat är vi med och diskuterar principiella frågeställningar kring dagvatten och våra recipienter och vi tar fram systemövergripande planer för att hantera stadens uppsatta bostadsmål.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativrik, drivande, samarbetsinriktad och strukturerad. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och samverka med andra.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med va-teknisk kompetens. Tidigare erfarenhet av utrednings, modellerings- eller projekteringsarbete inom va-branschen är starkt meriterande.

Då arbetet ibland är rörligt är B-körkort meriterande.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan via denna länk senast den 17 november 2019.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Teamledare Henny Samuelsson på telefonnummer 08-522 128 98 eller via mejl: henny.samuelsson@svoa.se.
Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.

Logga

Utredningsingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb