teknikjobb.se

Utredningsingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Utredningsingenjör

Arbetsbeskrivning
På avdelningen Utveckling och Projekt arbetar vi med att utreda, projektera och upphandla konsultarbeten och entreprenader inom VA och Avfall. Nu söker vi en drivande utredningsingenjör till enheten Vattenledningsprojekt.

Enheten Vattenledningsprojekt utreder och driver investerings- och underhållsprojekt på Göteborgs vattenledningsnät med tillhörande tryckstegringsstationer och reservoarer, allt utformat för en robust och redundant distribution och alltid med göteborgarnas bästa som högsta prioritet. Vi är 15 medarbetare på enheten och vi är förvaltningens experter på dricksvattennätets funktion och kapacitet. Enheten arbetar även med driftstöd, både inför planerade åtgärder och akuta händelser.

Som utredningsingenjör hos oss kommer du arbeta med avancerad hydraulisk modellering av Göteborgs drickvattennät. Du kommer ta fram förslag på utformning av dricksvattennätet i samband med nya detaljplaner och andra förstärkningsåtgärder av dricksvattennätet. Förslagen tar du fram med modelleringsverktyget Mike Urban.

Kvalifikationer
Du som söker har en civilingenjörsutbildning med relevant inriktning. Du ska vara intresserad av modellering och ha ett analytiskt sinne. Du ska även ha lätta att kommunicera då arbetet innebär mycket kontakt med interna och externa projektledare samt driftpersonal.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av modelleringsverktyget Mike Urban.

Annonsen vänder sig till både nyexaminerade och erfarna VA-ingenjörer. Det viktigaste att du är driven, engagerad och har lätt att samarbeta.Vidare ser vi att du är en strukturerad och ansvarsfull person.

För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du talar flytande på svenska och har svenskt medborgarskap.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tjänsten är säkerhetsklassad

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling,

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde
2019-11-01. Eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Per-Arne Eriksson

Enhetschef
Telefon: 031-368 74 97
E-post: per-arne.eriksson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Fackliga företrädare
Sofia Digerstedt
Saco
Telefon: 031-368 70 21
E-post: sofia.digerstedt@kretsloppochvatten.goteborg.se

Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

Utredningsingenjör

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad