teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Uthyrare för konsultuppdrag i Skåne!

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Uthyrare för konsultuppdrag i Skåne!

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en uthyrare som som kan gå in i ett uppdrag 1/3-2022 med preliminärt slutdatum 31/8-2022. Uppdraget är på heltid och placering är i nordvästra Skåne. Vår kund är ett kommunägt fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd bestående av både lägenheter och lokaler. 

Dina arbetsuppgifter 
I den här rollen driver du uthyrningsprocessen för kunds fastigheter tillsammans med kollegor. Fokus ligger i första hand på bostäder. Men även uthyrning av mindre lokaler, förråd och parkeringar förekommer.

Som uthyrare har du dagligen kontakt med hyresgäster, bostadssökande och andra intressenter. I rollen ingår även att utveckla tillvalshantering i kundens system samt sälja in och registrera tillvalsbeställningar.

Din profil
För att trivas i denna roll behöver du tycka om att ha många kontaktytor i arbetet och ha en god kommunikativ förmåga. Är du lösningsorienterad och har ett naturligt sinne för service, kommer du att bli mycket uppskattad av såväl hyresgäster som kollegor.

Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av bostadsuthyrning.

  • Hyresjuridik.

  • Goda och dokumenterade kunskaper inom uthyrning.

Det är meriterande om du har arbetat med Vitec fastighetssystem såsom Vitec Hyra och teknisk förvaltning.

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se alt. 073-415 43 16.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Dela detta jobb

Uthyrare för konsultuppdrag i Skåne!

Fasticon AB