teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Utbildare till Creando

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-25

Ansök nu

Utbildare till Creando

Vi växer och siktar mot framtiden! Just nu söker vi dig som motiveras av att jobba med människor och av att leda andra. Trivs du med stort eget ansvar och där din kompetens och drivkraft blir viktig? Då kan det här vara rätt för dig. Nu söker vi vår nästa utbildningsstjärna, är det du?

Om oss

Sedan starten 2007 har vi hållit fast vid vår idé att leverera bra utbildningar till processindustrin, på industrins villkor och utifrån industrins behov. I takt med att våra kunders förutsättningar förändras, förändras också våra utbildningsmetoder och innehåll. Något vi däremot aldrig tummar på är att utbildningen ska vara relevant, effektiv och av hög kvalitet. Vår verksamhet består av dels leveranser till våra kunder inom industrin med fokus på kompetensförsörjning och anpassad utbildning, dels service och undervisning till de studerande i yrkeshögskoleutbildningen. Vi har vårt hjärta i individers och organisationers tillväxt där vi är flexibla och anpassar oss till de olika förutsättningarna som presenteras. Vi är snabba och beslut fattas ofta direkt i personalgruppen.

Våra studieorter där vi har samlingsveckor för vår Yrkeshögskola idag är Sundsvall, Västerås och Piteå.

Läs gärna mer om oss på https://www.creando.se/index.php/about/

Vem är du

Vi söker dig som gillar att utbilda och gärna har din bakgrund i processindustrin eller är ny utbildad inom relevant område. Viktigast för oss är att du har rätt inställning och driv till ditt arbete.

Som person är du teoretiskt bevandrad och trivs i relationsskapande roller. Du har ett tekniskt intresse med ett pedagogiskt tänk. Du är en god lagspelare och duktig på att styra dig själv och motivera andra. Vidare är du kreativ och bidrar till framåtanda i en föränderlig värld.

Resande blir en del av din vardag därför är det viktig att du trivs i den miljön.

Vi har idag medarbetare som arbetar från Sundsvall, Härnösand och Västerås, vi är en distansorganisation vilket innebär att du arbetar hemifrån

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells en del av Manpower Group.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Åkermark Köhn

Mobil: 070 287 39 30

Epost: alexandra.kohn@jeffersonwells.se

Vi jobbar med löåande urval så vänta inte med att söka

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Utbildare till Creando

Jefferson Wells