teknikjobb.se

Utbildare för vattenreningssystem

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Utbildare för vattenreningssystem

Marinfloc är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord från sina fartyg. Vi levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och helt enkelt renar länsvatten och avloppsvatten ombord på fartygen. Vi följer sen upp med en organisation som ger kundservice i världsklass och vi garanterar funktion och kvarefterlevnad under fartygets/riggens livscykel. Vi finns för våra kunder genom engagemang, kunskap, erfarenhet och tillgänglighet. Både utveckling och produktion sker i våra lokaler i Varekil på Orust.

Sista ansökningsdag: 2019-12-01Jobbkategori: UtbildningPlats: Västra SverigeFöretag: Marinfloc AB


Vi söker nu en utbildningsansvarig kollega som vill ta ett helhetsansvar för våra kurser, vårt material och vår utveckling av utbildning. Efter att vi levererat vår produkt/lösning till ett fartyg så följer vi upp kunden med utbildning för att ge dem trygghet genom kunskap. Vi brinner för miljön och för oss är det viktigt att man förstår och använder tekniken ombord. Därför tar vi ett helhetsansvar; i takt med att ny personal tillkommer finns ett behov av att sätta sig in i och förstå vattenreningssystemen ombord. Här ansvarar du för att utveckla vårt utbildningskoncept och att sälja in det hos våra kunder.

Vårt material och underlag för utbildning är levande och vi följer både förändringar i regelverk och innovativ utveckling på marknaden. Du behöver därför uppdatera och hålla vårt material aktuellt, för att dina deltagare ska få den senaste informationen när du håller i dina kurser. Du är teoretisk ansvarig men kommer ha stöd av tekniker som parallellt kan visa de praktiska delarna under kursmomentet.

Som utbildningsansvarig rapporterar du direkt till VD och äger budgetansvaret för affärsområdet men på Marinfloc är vi ett team och här har du flera kompetenta kollegor som kan stötta med kunddialoger och kundklassificering. Du ansvarar för att bearbeta primärt våra befintliga kunder samt genomföra utbildningar och vidare bygga strukturen för material och koncept. Utbildningen sker hos oss, ute vid kundernas kontor eller ombord på fartyg/rigg. Eftersom vi samarbetar med de olika sjöfartsskolorna i Skandinavien förekommer även utbildningstillfällen för eleverna där.

Vi söker dig som

  • Har arbetat ombord på ett fartyg, gärna i någon form av befälsroll
  • Har förståelse för utmaningarna i att implementera rutiner ombord
  • Är pedagogisk och tycker om att tala inför andra människor
  • Kan ta ett helhetsansvar för affärsområdet och driva det framåt
  • Har ett intresse av att kontinuerligt vidareutveckla utbildningsmaterialet och övningarna

Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att bygga upp ett affärsområde och driva utvecklingen framåt
  • Stor påverkansmöjlighet med mycket utrymmer för kreativitet
  • En trivsam miljö med goda kollegor
  • Ett arbete där du bidrar till en bättre miljö 

Är du nyfiken på denna unika möjlighet att få vara med och utforma din tjänst och skapa ett helhetskoncept för våra utbildningar? Då ser fram emot din ansökan!

Tjänsten kan tillsättas innan annonseringstiden går ut så vänta inte med din ansökan.

Ansvarig rekryterare

Fredrik Andersson

fredrik.andersson@marinkraft.se0705952116

Dela detta jobb

Utbildare för vattenreningssystem

Marinkraft Bemanning Sverige AB