teknikjobb.se

logga

Upphandlare

Företag Linkz AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Upphandlare

Nu söker vi dig som är en erfaren upphandlare och som kan entreprenadupphandling till vår kund, Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna

Din tjänst som upphandlare hos oss kommer att ingå i vår centrala avdelning Staben, där även tre ytterligare upphandlare ingår. Utöver upphandling ingår HR, Lön, IT, arkiv, GDPR, kvalitets- och hållbarhetsfrågor i Staben. Du kommer att rapportera till Stabschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• I samarbete med avtalsägare sätta krav och ramar för att uppnå en så optimal och affärsmässig upphandling som möjligt. I detta ingår även att hantera processen för eventuella överprövningar (med stöd av jurist)
• Upphandling av projekt, avtal och konsulter inom allt som vår verksamhet behöver (det kan vara allt från entreprenadupphandling till ny IT-leverantör och friskvård).
• Du kommer även att utgöra ett specialiststöd till organisationen inom upphandling och direktupphandlingsfrågor.
• I samarbete med de andra upphandlarna ska du även se till att upphandlingsprocessen, styrdokument och rutiner revideras löpande.
• Vi arbetar i E-avrop för att genomföra upphandlingar och i Evolution för dokumenthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, gärna akademisk
• Erfarenhet av att självständigt genomföra upphandlingar enligt LOU
• Minst 5 års erfarenhet från roll som upphandlare i offentlig sektor
• Dokumenterad erfarenhet av entreprenadupphandlingar.
• Erfarenhet av något upphandlingsverktyg

Du har även goda kunskaper i Office-paketet (främst MS 365) samt erfarenhet av och är trygg med att arbeta i digitala system. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara målmedveten och kan på ett bra sätt planera och organisera ditt arbete. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vidare trivs du att arbeta i en roll där du samarbetar med andra och fokuserar mot ett gemensamt mål. Vi tror att du är lösningsorienterad och snabbt hittar lösningar på uppkomna problem. Därutöver förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, på reza@linkz.se eller 010-16 00 640. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt

Dela detta jobb

logga
Upphandlare

Linkz AB