teknikjobb.se

Uppdragsledare Stadsutveckling

Ort
Utgår

2021-07-05

Ansök nu

Uppdragsledare Stadsutveckling

Vår styrka är vårt samarbete och tillsammans utformar vi framtiden!

Vi samarbetar över gränser och olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger starka relationer med både kunder och kollegor. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och globalt nätverk där du bidrar med din expertis, samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

Våra medarbetare är vår största tillgång, och din kompetens är nyckeln i vår framgång att utforma framtidens hållbara samhälle!

Uppdragsledare Stadsutveckling
Malmö 

Vi erbjuder
En trygg arbetsplats att trivas på samt ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. COWI är en av de stora aktörerna i världen inom området och hos oss får du möjligheten att bygga din expertis och arbeta i intressanta projekt både lokalt och internationellt tillsammans med vårt huvudkontor i Danmark.

 

"Jag jobbade sex år på COWI Danmark, och flyttade för tre år sedan till Sverige. Det var enkelt att byta till COWI Sverige, och jag har alltid trivts. Det är en platt organisation med högt till tak, och plats för alla. Vi har god stämning i teamet, på och utanför jobbet.

Jag trivs med att man kan planera sin egen tid och har möjlighet att jobba med det man tycker är intressant. COWI jobbar med karriärspår, som definierar detta genom PDP mm. Men man är aldrig låst för att byta spår. Jag motiveras även att jobba med andra teknikområden. 

Det finns möjligheter för egen utveckling inom vad som intresserar en mest och även möjlighet för att jobba med projekt i andra länder eller andra regioner inom Sverige, med alla möjliga teknikområden. Jag själv har varit i Oman och Uganda.

De främsta fördelarna är att man har frihet under eget ansvar för sin egen tid. Karriärsystemet hjälper dig att hitta rätt väg och "garanterar" att du jobbar inom rätt område."

- Simon Bendixen, Senior Specialist

Om tjänsten
I denna roll blir du en del av vårt globala team av experter som driver projekteringsuppdrag mot väldefinierade mål, med ett stort fokus på hållbarhet i projekten.

Inom gruppen arbetar vi främst med detaljprojektering för stadsutveckling- och infrastrukturprojekt. Vi är ett prestigelöst team med en jämlik könsfördelning och en bra mix av specialister med olika erfarenhetsnivåer. 

Vi tillhör avdelningen Samhällsutveckling Syd som utgörs av ett 40-tal medarbetare. Bland oss hittar du väg- & VA-projektörer, trafikplanerare och landskapsarkitekter. 

Med vår kompetens och bredd inom företaget kan vi erbjuda våra kunder såväl specialister som totalåtaganden, vilket medför ett stimulerande och utvecklande arbete för våra medarbetare. 

Du kommer att:

 • Leda stadsutvecklingsprojekt med hållbarhetsfokus

 • Ansvara för att planera och driva uppdrag, med tidplan, budget, deadlines och kvalitet

 • Ansvara för projektering i både tidiga och sena skeden, förstudier, förprojektering och detaljprojektering

 • Vara mentor till mindre erfarna uppdragsledare

 • Vara delaktig i effektiviseringen av projekteringsprocessen, med målet att öka lönsamheten 

Som person
För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös och engagerad, med ett intresse för att stötta dina kollegor och dela med dig av dina erfarenheter. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Din profil 

 • Du har relevant teknisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller landskapsarkitekt, alternativt likvärdig erfarenhet från arbetslivet

 • Du har erfarenhet av projektering inom stadsnära miljöer (gata, mark, VA mm.) eller närliggande projekt

 • Du har minst 8 års arbetserfarenhet som uppdragsledare eller projektledare

 • Du talar och skriver svenska obehindrat, samt har goda kunskaper i engelska

Meriterande 

 • Erfarenhet av entreprenadprojekt, hållbarhetsarbete eller effektiviseringsarbete

 • Erfarenhet från annat konsulterande ingenjörsföretag

Kontakt
För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Johan Ohlander på Intenso Teknikrekrytering, 040-6606721. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 7200 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.

COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden.

Dela detta jobb

Uppdragsledare Stadsutveckling

Intenso Teknikrekrytering AB