teknikjobb.se

Allt fler roliga och utmanande uppdrag trillar in och nu vill vi utveckla vårt team med en erfaren och drivande projekt-/uppdragsledare till vår grupp Projektering –väg, gata, landskap & VA i Malmö.

Vem är du?
Du är en generalist som är intresserad av att ett nära och öppet samarbete med både våra kunder och medarbetarna projektteamet. Du har troligen en bakgrund som projektör inom gata/väg/mark och/eller landskap men har en grundläggande inblick i förekommande teknikslag i de projekt du leder. Du är säker i din roll som uppdragsledare, van att driva projekt med fokus på både projektekonomi, kundens önskemål, interna kvalitetskrav och med respekt för medarbetarnas kompetens. Du är bra på att kommunicera både inom projektteamet och med våra kunder. Förhoppningsvis är du också van vid eller intresserad av anbudsarbete. Du är medveten om att du som uppdragsledare spelar en viktig roll i teamets utveckling.

Vårt team i Malmö

  • är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med väg-/gatu-/mark- och VA-projektörer samt projekterande landskapsarkitekter.
  • ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
  • har projekt med spridning över de tekniska delarna av utredningsprojekt, förprojektering och med tyngdpunkt på detaljprojektering
  • arbetar främst lokalt (inom Skåne) men vi samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet
  • anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept
  • arbetar oftast med offentliga beställare inom kommun och trafikverkets vägverksamhet, men vi har också en ökande andel privata beställare såsom byggherrar och entreprenörer
  • ser vikten av varje individ inom gruppen, vi vill ge alla plats och möjlighet att utvecklas och visa sitt engagemang

Vi erbjuder
Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Hässleholm, London, Stockholm, Toronto osv.

Det är här är Atkins
Atkins är med sina 18 300 medarbetare och 300 kontor världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi mer än 235 engagerade medarbetare i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås och Varberg.

Några ord från din blivande chef, Emilie Wieslander
“Redan under utbildningen till landskapsarkitekt fastnade jag för markprojektering och den möjlighet det ger att detaljutforma projekten och arbeta nära byggskedet. Så att jag skulle jobba som konsult kändes självklart och det har jag gjort  i mer än 10 år som landskapsarkitekt, uppdragsledare och nu gruppchef. Och jag är fortfarande nyfiken på mer, nya spännande uppdrag, att fortsätta bygga relationer till våra kunder, att utvecklas tillsammans med kollegorna. På fritiden spenderar jag helst tid med familjen –gärna i sommarstugan eller ute på resande fot.”

Intresserad av tjänsten?
Rekryterande chef: Emilie Wieslander, 0766 -28 57 46

Logo

Uppdragsledare inom projektering – Malmö

Företag Atkins AB
Ort
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb