teknikjobb.se

logga

Uppdragsledare inom geoteknik!

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Uppdragsledare inom geoteknik!

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

Nu söker Mitta uppdragsledare inom geoteknik! Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som uppdragsledare kommer du att arbeta med geotekniska uppdrag i samtliga förekommande skeden. Du kommer att planera och leda uppdrag inom ditt verksamhetsområde samt arbeta i uppdragen i erforderlig omfattning. Du kommer även att ansvara för ekonomin och kvaliteten i de egna uppdragen. I rollen ingår även att hålla kontakt med beställare, leverantörer och andra inblandade i aktuella uppdrag, samt informera inblandade om arbetets omfattning, tidplan, logistik och övriga förhållanden som kan påverka genomförandet.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare – stark intern samverkan mellan kontoren är en av våra styrkor.

Kunskaper/erfarenhet:

  • Kandidatexamen, magisterexamen eller civilingenjörsexamen inom relevant område
  • Kunskap i att planera, leda och arbeta i uppdrag
  • Erfarenhet inom konsultbranschen, med fördel även uppdragsledning
  • Dokumenterade kunskaper av geotekniska utredningar. Vi förutsätter att du är van vid att formulera dig i tal och skrift inom detta område och har minst ett års erfarenhet inom branschen.
  • B-körkort är ett krav.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är planerande, kvalitetsmedveten, relationsskapande, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga. Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden. Att kunna arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för oss på Mitta. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en miljö där du får arbeta väldigt fritt med ett eget ansvar, men vi ser också att vi kan stimulera din personliga utveckling med ett internt nätverk av kunniga konsulenter med möjligheter till utbyte av erfarenheter.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2020-12-31.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Håkan Rosén, senior geotekniker på tfn: 070 336 6689.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se.

Placeringsort är flexibelt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Uppdragsledare inom geoteknik!

Mitta AB