teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Uppdragsledande el- projektör/konstruktör

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Uppdragsledande el- projektör/konstruktör

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Electro befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen ytterligare. Vi söker nu en uppdragsledande el- och teleprojektör/konstruktör.

Inom avdelningen el- & teleprojektering arbetar vi primärt med installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader. 

I arbetet som uppdragsledande el- och teleprojektör/konstruktör kommer du arbeta både självständigt och leda grupper i projekt. Vilket innebär att du i den här rollen som projektör/konstruktör kommer få möjligheten att utveckla din ledarskapsförmåga.

Vi söker dej som vill ta nästa steg i din yrkeskarriär. Vi tror att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har goda kunskaper i AutoCAD. Har du dessutom erfarenhet av applikationen MagiCAD är det en fördel. 

Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Du är strukturerad, metodisk och noggrann i ditt arbete. Förmågan att leda andra och arbeta resultatorienterat med ett stort engagemang är ytterligare egenskaper som värdesätts. 

Övrigt: Resor kommer att förekomma. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Sandviken (alternativt Gävle)

Varmt välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker dock löpande.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Uppdragsledande el- projektör/konstruktör

Granitor Electro AB