teknikjobb.se

Är välgestaltade vardagsmiljöer lika avgörande för dig som att hitta goda lösningar för en hållbar framtid? Drivs du av tvärvetenskapliga samarbeten? Då är det kanske dig vi söker.

Om oss och kontoret
Välkommen till oss på Tengboms Malmökontor! Som ett av regionens större arkitektkontor har vi en stark position på marknaden. Vi arbetar med stadsutveckling, landskap, husarkitektur, inredning – vår kompetens är bred. Kollektivt och nyfiket skapar och delar vi kunskap. Vi driver samhällsdebatten framåt och söker innovativa lösningar tillsammans med andra. En inkluderande miljö i kombination med tydliga arbetsprocesser lägger grunden för vårt kreativa tänkande. Vi arbetar för en hållbar framtid och skapar miljöer som ökar både människors livskvalitet och fastighetsvärde. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och ett nära samarbete med dem är A och O.

Några av våra aktuella projekt är en ny grundskola i Höllviken, gestaltningsunderlag till detaljplan för bostäder och stadsmiljö i centrala Lund, nya bostäder med höga hållbarhetsambitioner i Sege park, Hyllie och Brunnshög samt utvecklingsplaner för Lunds sjukhusområde.

Om rollen
Som uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Tengbom leder du team och driver projekt med helhetsansvar för gestaltning, koncept, ekonomi och tidsplanering. Med din långa erfarenhet är du med och utvecklar vår arbetsmetodik, och är mentor för yngre medarbetare för att hjälpa dem att utvecklas. Du vårdar och utvecklar våra kundrelationer. Du är aktiv i utvecklingen av vårt erbjudande genom projektupplägg och planering i anbud samt genomförande av uppdrag. I rollen ingår också att företräda kontoret externt genom deltagande i debatt, konferenser och forum.

Om dig
Vi letar efter dig som är en god gestaltare och en driven affärsmässig landskapsarkitekt. Du är en relationsbyggare av rang som odlar starka och långsiktiga samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare. Att du gillar att arbeta med kunder ser vi som en självklarhet. Om du har goda ledaregenskaper och prestigelöshet är det något vi värdesätter. Meriterande är också erfarenhet av kulturmiljöer eller vårdmiljöer. I dag arbetar du kanske som uppdragsansvarig arkitekt eller så har du flera års erfarenhet som handläggare och känner dig nu redo att ta nästa steg i din utveckling.

Vi är nyfikna på dig!
Välkommen med din ansökan. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och portfolio i PDF så snart som möjligt, men senast 30 april 2020. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Tillsättning 1 maj 2020 eller efter överenskommelse.

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Ulrika Lundquist | Kontaktperson

 Skicka email  +46 406 41 31 33

 

 

Uppdragsansvarig landskapsarkitekt till Tengbom i Malmö

Ort
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb