teknikjobb.se

Till rollen som uppdragsansvarig inredningsarkitekt i Stockholm söker vi dig med både erfarenhet av och engagemang för kontors- och lärandemiljöer som stärker kundens affär, varumärke och kultur.

Om oss
Välkommen till Tengboms huvudkontor i Stockholm och till vårt spetsteam inom inredning. Vi är idag fördelade på tre studios som har olika fokus och ett tätt samarbete: Kontor & lärandemiljö (här kommer du att jobba), Hotell & restaurang samt Retail, kultur & byggnadsvård. Tillsammans drivs vi av att utveckla miljöer i nära samarbete med våra kunder; att förstå, tolka och förflytta allt från affär och varumärke till kultur genom förändringsledning och en undersökande designprocess.

Vi är stolta att tillhöra Sveriges främsta experter inom inredningsarkitektur. Bland våra aktuella kontorsprojekt i Stockholm hittar du exempelvis Mojang, Valtech, samt Swedbanks huvudkontor (och vårt eget, såklart). Vi samarbetar ofta och gärna med våra kollegor runtom i landet, inte minst vad gäller strategisk utveckling av vårt nationella erbjudande.

Om dig
Nu letar vi efter dig som med motsvarande erfarenhet och driv blir en nyckelperson i vår fortsatta utveckling inom kontors- och lärandemiljöer. Som uppdragsansvarig inredningsarkitekt leder du spännande och komplexa projekt från strategisk analys via smarta, värdeskapande processer, fram till resultat som överträffar kundens förväntningar.

Du agerar självständigt men är samtidigt en relationsbyggare som odlar starka samarbeten mellan oss och våra kunder. Med ett framåtlutat förhållningssätt driver du engagemang, tydlighet och beslut under projektens gång. Ditt affärsmässiga perspektiv stärker befintliga uppdrag och kundrelationer samtidigt som du bidrar med utveckling av nya tjänster och produkter. Arkitektonisk spets och kvalitet är såklart avgörande för dig, likaså behovet att utvecklas löpande som team och individ.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda team och projekt med helhetsansvar för koncept, ekonomi och tidsplanering
  • Ansvara för trygg och tydlig kontakt med kunder, delta i anbuds- och säljarbete
  • Samarbeta med övriga ansvariga inom studion och driva studions utveckling framåt
  • Bidra till att spetsa och bredda affären inom kontors- och lärandemiljöer

Uppdragsansvarig inredningsarkitekt med erfarenhet av kontor till Tengbom Stockholm

Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Dela detta jobb