teknikjobb.se

loga

Uppdragsansvarig fastighetsskötare

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Uppdragsansvarig fastighetsskötare

Vi söker nu en uppdragsansvarig fastighetsskötare.

Vad ska du göra?

Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av de som arbetar närmast kunden vilket bland annat innebär att du ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar. 

Utöver det operativa arbetet som fastighetsskötare kommer du att ha en samordnande roll. Detta innebär att du kommer att planera och fördela det dagliga arbetet för dig och de andra medarbetare som ingår i uppdraget. Du rapporterar till gruppchefer och blir deras förlängda arm på plats.

Du kommer att ansvara för inre- och yttre skötsel hos våra kunder som finns runtom i Göteborg och sköta den dagliga skötseln. I arbetsuppgifterna ingår bland annat renhållning av våra kunders utemiljöer samt mindre reparationer i fastigheter såsom byte av blandare, wc-stolar, ballofixer med mera. I dessa sysslor är kundkontakterna en central del av arbetet. Du kommer även att hantera inköp av material, skötsel och underhåll av teknisk utrustning, maskiner och handverktyg. Vidare kan det förekomma enklare trädgårdsskötsel såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, häckklippning, snöröjning och halkbekämpning. 

Arbetet är omväxlande och socialt och passar dig som gillar variation. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. En dag i veckan kommer din arbetstid att vara förlagd på kvällstid. Beredskap kan förekomma. 

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du är proaktiv, noggrann och påhittig. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att planera ditt och dina kollegors arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har fastighetskötarutbildning i bagaget och/eller erfarenhet från hantverksyrken såsom VVS och/eller el. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är ett plus. Då dator och smartphone är ett viktigt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har god datorkunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. 

Tjänsten kräver körkort. Vi planerar omgående tillträde och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Sök gärna omgående då vi gör löpande urval, sista ansökningsdag 2019-12-22. Välkommen med din ansökan via vår webbplats www.riksbyggen.se/jobboch-karriar

Kontaktperson: Gruppchef Andreas Solveström, telefon 031-704 55 44

mail: andreas.solvestrom@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Uppdragsansvarig fastighetsskötare

Riksbyggen