teknikjobb.se

Till rollen som uppdragsansvarig arkitekt i Malmö söker vi dig med både erfarenhet av och engagemang för kontorsmiljöer som stärker kundens affär, varumärke och kultur.

Om oss
Välkommen till Tengbom Malmö! Här hittar du oss, ett team med stark gemenskap som gärna jobbar kollektivt och innovativt i beprövade processer. Tillsammans med kontoret i Helsingborg utgör vi en av de största och mest framåtlutade aktörerna i en både expansiv och spännande region. Våra kompetensområden sträcker sig från stadsutveckling och landskap till husarkitektur och inredning.

Vi drivs av nyfikenhet och riktigt nära samarbete med våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Våra egenritade lokaler fungerar till stor del som mötesplatser där vi kunskapsdelar, agerar strategiska rådgivare och hittar nya lösningar tillsammans. Bland Tengboms aktuella kontorsprojekt hittar du Posthornet i Lund, Knutpunkten i Helsingborg och innovationsarenan WeXO i Växjö. Vi siktar på att utveckla ett marknadsledande erbjudande i regionen – och det är här du kommer in.

Om dig
Vi letar efter dig som med motsvarande driv blir en nyckelperson i utvecklingen av vår arkitektur, vårt erbjudande och vår affär. Dig som vill ta nästa steg tillsammans med oss, både som ledare och som arkitekt. I rollen ansvarar du inte minst för att ge våra engagerade team rätt förutsättningar att skapa förflyttande arkitektur. Du leder spännande och komplexa projekt från strategisk analys via smarta, värdeskapande processer, fram till resultat som överträffar kundens förväntningar.

Som uppdragsansvarig agerar du självständigt men är samtidigt en relationsbyggare som odlar starka samarbeten mellan oss och våra kunder. Med ett framåtlutat förhållningssätt driver du engagemang, tydlighet och beslut under projektens gång. Ditt affärsmässiga perspektiv stärker befintliga uppdrag men gör också att du tillsammans med teamet identifierar nya möjligheter, utvecklar nya tjänster och produkter. Arkitektonisk spets och kvalitet är såklart avgörande för dig, likaså behovet att utvecklas löpande som team och individ.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Självständigt driva uppdrag och bygga nära samarbeten mellan kunder och medarbetare
 • Leda team och projekt med helhetsansvar för gestaltning, koncept, ekonomi och tidplan
 • Ansvara för att hitta nya kunder och projekt tillsammans med teamet, delta i anbuds- och säljarbete
 • Bolla idéer, utmaningar och möjligheter med kontorets ledningsgrupp

 

 • Är uppdragsansvarig arkitekt med fokus på kontorsmiljöer och minst 5 års erfarenhet
 • Förstår och har erfarenhet av uppdragets process från tidigt skede till projektering – alltid med fokus på gestaltning
 • Är en engagerad ledare med erfarenhet av att coacha och utveckla team och individer
 • Är affärsdriven, kund- och resultatorienterad
 • Är en prestigelös teamplayer som kan inspirera, delegera och följa upp

Vi är nyfikna på dig!
Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och portfolio i PDF så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2019.Vi genomför urval och intervjuer löpande.

Om din profil är aktuell hör vi av oss till dig för en intervju. Välkommen med din ansökan!

 • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

 • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

 • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

 • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

 • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

 • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Emma Nilsby | Kontaktperson

 Skicka email  040-6413143

Uppdragsansvarig arkitekt med erfarenhet av kontor till Tengbom i Malmö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb