teknikjobb.se

Vi letar efter dig som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss – både som ledare och som arkitekt. I rollen ansvarar du inte minst för att ge våra engagerade team rätt förutsättningar att skapa magisk arkitektur.

Inom affärsområdet Bostad leder du spännande, utmanande uppdrag av olika slag; från hela bostadskvarter i stadsutvecklingsområden, till flexibla studentbostäder och andra intressanta projekt. Som strategiska rådgivare drivs vi av ett genomgående fokus på helheten; att ledsaga våra uppdrag hela vägen för att kunna leverera långsiktigt värdefulla, hållbara och innovativa miljöer. Du bidrar till våra processer och arbetssätt, som har gett oss flera stora tävlingsvinster genom åren.

Vi tror på den kollektiva intelligensen och samskapar oss framåt, både med kunder och med andra kompetenser inom Tengbom. Ofta med kollegorna inom stadsbyggnad och landskap, men också med exempelvis handel, kontor eller inredning. På våra 11 kontor finns expertis inom arkitekturens alla områden. Vi jobbar tillsammans för att leverera högsta möjliga kvalitet – och alltid med människan i första rummet.

Arbetsuppgifter:

  • Du driver självständigt uppdrag och skapar goda samarbeten mellan både medarbetare och kunder
  • Styrning av uppdrag där du har ansvar för uppdragens gestaltning, administration, lönsamhet och kvalitet
  • Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att hitta nya kunder och projekt

Vi letar efter dig som...

Vi tror att du tar med dig goda ledaregenskaper till oss, trygghet i dig själv och i rollen som ledare. Du är inspirerande, engagerad, empatisk och lyhörd. Inom ditt fält tänker du lika visionärt som strategiskt. Du är en god kommunikatör som mår bra av förtroendefulla samarbeten och relationer. Du är strukturerad och en effektiv organisatör.

Professionell kompetens och erfarenheter – det här tar du med dig

  • Vana av att leda kreativa processer grundade på affärsmässighet
  • Erfarenhet av företagsledning eller uppdragsledning inom arkitektbranschen
  • Goda affärskontakter och väl bekant med branschens olika aktörer
  • Bra på att skapa förtroendefulla relationer

Om oss

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Uppdragsansvarig Arkitekt med erfarenhet av Bostäder till Tengbom i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb