teknikjobb.se

Nu söker vi en utåtriktad, självgående och kundorienterad UA till Tengbom i Linköping. Med fokus på långsiktig införsäljning av uppdrag samt stor förståelse för och erfarenhet av kundens affär blir du en nyckelspelare i utvecklingen av vårt erbjudande som strategiska rådgivare.

Om oss
Välkommen till Tengbom Linköping. Här blir du del av ett sammansvetsat team på runt 20 arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och landskapsarkitekter i olika åldrar och från olika delar av världen. Tillsammans drivs vi av att utveckla hållbara och långsiktigt värdeskapande miljöer i nära samarbete med våra kunder. Vi umgås ofta och gärna, både på och utanför vårt splitternya kontor (som vi förstås ritat själva) mitt i stan.

Expansiva Linköping lockar allt fler nya företag och invånare och förväntas växa mycket i takt med kommande infrastruktursatsningar, inte minst höghastighetsjärnvägen Ostlänken. Tengbom satsar på att bli marknadsledande i regionen och ser stor potential vad gäller stadsutveckling, men även byggnadsvård. Därutöver jobbar vi ofta med projekt inom hälsa, bostad och LSS, lärandemiljöer, samt arenor.

Om dig
Nu letar vi efter dig som med motsvarande driv blir en nyckelperson i den fortsatta utvecklingen av vår arkitektur, vårt erbjudande och vår affär. Som affärsutvecklande och uppdragsansvarig arkitekt har du särskild talang för att hitta och attrahera nya samarbeten med potentiella kunder i regionen.

Hos oss leder du spännande, komplexa projekt från strategisk analys via smarta, värdeskapande processer och fram till resultat som överträffar kundens förväntningar. Du agerar självständigt men är samtidigt en relationsbyggare som odlar starka samarbeten mellan oss och våra kunder. Med ett framåtlutat förhållningssätt driver du engagemang, tydlighet och beslut under projektens gång. Arkitektonisk spets och kvalitet är såklart avgörande för dig, likaså behovet att utvecklas löpande som individ och som team.

  • Är nätverkande och affärsmässig, drivs av att bygga relationer med nya kunder
  • Är uppdragsansvarig arkitekt med runt 10 års arbetslivserfarenhet, stort intresse för kundens affär och engagemang för gestaltning
  • Har erfarenhet av att leda projekt från start till mål med ansvar för gestaltning, ekonomi och tidsplanering
  • Står för ett engagerande och coachande ledarskap

Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan!

  • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

  • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

  • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

  • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

  • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

  • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Susanne Wettergren | Kontaktperson

 Skicka email  013-4659037

Uppdragsansvarig arkitekt med affärsfokus till Tengbom Linköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb