teknikjobb.se

Tengbom i Karlstad är ett spjutspetsteam som hela tiden drivs framåt av engagemang för utveckling – på bredden och djupet. Nu söker vi en erfaren arkitekt eller ingenjör som ger oss ännu mer muskler att driva på arkitekturen, affären och kundrelationerna.

Om oss
Välkommen till Tengbom i Karlstad, det lokala arkitektkontoret som samtidigt tillhör en av Sveriges största och mest innovativa* aktörer. Vårt team består av 20 arkitekter och ingenjörer som drivs av nyfikenhet och riktigt nära samarbete med våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Tillsammans ritar vi allt ifrån hus till landskap och inredning, jobbar gärna med att vårda historiskt värdefulla miljöer och att leda smarta processer i BIM.

Vi gillar utveckling allra mest och därför har vår verksamhet utvecklats mycket de senaste åren (logiskt, eller hur? Ps. vi gillar även logik). Så nu behöver vi förstärka teamet med erfarna nya kollegor som gillar samma sak – att utveckla arkitektur, affär och samarbeten.

Om dig

Som uppdragsansvarig gestaltar du egentligen hela Tengboms erbjudande för våra kunder. Vår förståelse och nyfikenhet inför kundens behov och affär, vår roll som strategisk rådgivare genom hela projektet och vidare, samt vårt fokus på helhet och hållbar utveckling. Med andra ord: du visar i praktiken hur vår förmåga att addera värde genom hela kedjan gör oss starkast på marknaden.

I rollen som uppdragsansvarig driver du självständigt projekt från start till mål. Ditt ledarskap är tydligt, resultatinriktat och pedagogiskt och formar starka team i och runtomkring projekten. Du är affärsmässig och engageras av att analysera marknaden, identifiera potentiella projekt och bygga relationer med nya kunder.

Några av våra medarbetare

JERKER KRYANDER

Byggnadsingenjör Göteborg

"Jag tycker det är inspirerande att jobba på ett innovativt företag som ligger i framkant att använda ny teknik till våra arbetsprocesser. Det ger ett tydligt fokus och tänk framåt."

 

LINDA CAMARA

Operativ chef Sverige

"Jag kan bo i liten stad, ha min arbetsplats på ett mindre kontor och ändå ha daglig kontakt med närmre 600 av Sveriges vassaste personer inom olika delar av vårt yrke – det tycker jag är fantastiskt!"

 

HENRIK BÖRJESSON

Arkitekt Stockholm

"Tengboms bredd och djup erbjuder något så unikt som ett one-stop-shop när det kommer till karriärutveckling inom arkitektur."

 

ULRIKA TJERNSTRÖM

Inredningsarkitekt Jönköping

"Tengboms rika nätverk av förmågor och sköna kollegor runt om i landet bidrar till att det uppstår mängder av olika möjligheter till inspirerande och nyttiga utbyten."

 

 • Har minst 7 års erfarenhet som handläggande eller uppdragsansvarig arkitekt/ingenjör
 • Har djupgående kunskap om projektering och kan producera de handlingar som yrkesrollen kräver i olika skeden
 • Är drivande och resultatinriktad med hög samarbetsförmåga
 • Är en relationsbyggare som trivs med att ha kontakt med kunder och samarbetspartners
 • Meriterande: Du har haft eget ekonomiskt ansvar och/eller kunskaper inom Revit, ArchiCad och BIM-projektering. I Karlstad använder vi oss mest av ArchiCAD.

*2016 utsågs Tengbom till det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Välkommen in med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

 

 • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

 • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

 • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

 • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

 • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

 • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

 

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Anki Haasma | Kontaktperson

 Skicka email

 

Uppdragsansvarig Arkitekt/Ingenjör till Tengbom i Karlstad

Ort
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb