teknikjobb.se

logga

Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås

ValueOne söker en Quality & Operational Excellence Specialist till ett konsultuppdrag på ett elektronikföretag i Västerås. Uppdraget kräver erfarenhet av tågtillverkning.

Om rollen

I rollen har du ansvar för att granska och övervaka att samarbetspartner och leverantörer följer respektive krav inom produktionskvalitet. Du utför även leverantörskvalitetskontroller och kontraktskvalitetskontroller i produktionen.

Uppdraget innebär att du kommer att delta i bildandet av en ny produktion för ett stort renoveringsprojekt av tåg i Sverige. Du kommer att vara involverad i genomförandet av produktionen med ett antal olika partners, interna såväl som externa.

Du rapporterar till chefen för Lead Quality Control. Resor förekommer i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Granska och övervaka att eftermontering följer respektive krav och kvalitetsstandarder inom projektet
  • Utföra kvalitetsgranskningar och inspektioner av eftermontering inför leverans av tågvagnar till slutkund
  • Rapportera kvalitetsfrågor i form av inspektionsanmärkningar och avvikelser  
  • Bistå med stöd och analys i kvalitetsfrågor och avvikelser
  • Övervaka och rapportera konfigurationshantering

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har en akademisk utbildning i produktion, elektronik, kontroll- eller maskinteknik eller liknande. Kunskap om dragkraftsteknik och kännedom om utrustning för järnvägsfordon är obligatorisk. Har du dessutom kunskaper om järnvägstrafiksäkerhet ser vi det som en fördel.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och har ett proaktivt arbetssätt. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra. Kunskaper i MS Office är ett måste och vi ser helst också att du är kunnig i SAP och TFS. Uppdraget kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Kan du även tyska är det en fördel.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås

ValueOne AB