teknikjobb.se

Uppdrag som logistikutvecklare till fordonsföretag i Göteborg

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Uppdrag som logistikutvecklare till fordonsföretag i Göteborg

Om rollen

Baserat på input från verksamheten samt egna kunskaper ska du utföra analyser och presentera förbättringsförslag/åtgärder för ledningsgrupper och relevanta sakägare i syfte att nå långsiktigt hållbara förändringar. Du arbetar med data från ERP för att analysera nyckeltal såsom t.ex. tillgänglighet och lageromsättningshastighet samt initierar och driver förbättringsprojekt. Du driver även projekt med fokus på transporter, lagerhantering och -styrning samt WMS. I rollen ingår också att stödja hela organisationen med analyser, förbättringsåtgärder och utbildning med syfte att uppnå fastställda KPI:er inom logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stödja organisationen med analyser, förbättringsåtgärder och utbildningar inom logistik
  • Utveckla och säkerställa effektiva processer inom funktionen för logistik
  • Driva implementations- och förbättringsprojekt inom funktionen för varuförsörjning
  • I samråd med andra funktioner utveckla och förbättra tvärfunktionella processer.
  • Skapa och följa KPI:er

Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget vill vi att du har akademisk examen alt annan eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik eller motsvarande. Du bör också ha grundliga kunskaper inom supply chain management och logistik i kombination med projektledarerfarenhet och kunskaper i vanliga projektledningsmetoder. Vi ser helst också att du tidigare har arbetat i en starkt säsongspåverkad verksamhet och har erfarenhet av arbete i ett grossist/ distributionsled.

Stor IT-mognad och kunskaper i något av de vanligare replenishment-systemen och/eller WMS , t.ex. E3, Astro etc. är ett plus liksom kunskaper i lagerdrift. Vi uppskattar också om du har erfarenhet av transporter avseende optimering och/eller upphandling.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 19 december 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

 

Sökord: suppply chain mannagement logistikutvecklare logistikutveckling logistik förbättringsprojekt replenishment projektledning lagerdrift grossistverksamhet WMS

Dela detta jobb

Uppdrag som logistikutvecklare till fordonsföretag i Göteborg

ValueOne AB