teknikjobb.se

Logga

Underhållstekniker/Trädgårdsarbetare

Ansök nu

Underhållstekniker/Trädgårdsarbetare

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Vi söker nu en Underhållstekniker/Trädgårdsarbetare på heltid med timanställning till Norsborgs vattenverk omgående och under semesterperioden till och med augusti/september. Norsborgs vattenverk svarar för produktionen av dricksvatten, allt från intag av råvatten från Mälaren till rening och utpumpning av dricksvatten till huvudvattennätet. Enheten ingår i vattenproduktionsavdelningen som ansvarar för drift och underhåll av Norsborg och Lovös vattenverk samt reservattentäkten Bornsjön.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med grönyteskötsel, gräsklippning, rensning av sly och ogräs på området
med fokus på våra staket. Det kan även bli aktuellt med andra förekommande arbetsuppgifter såsom
fastighetsstädning. Du ska vara van och tycka om att arbeta ute i alla väder.

Din bakgrund
Vi vill att du har ett starkt intresse för trädgårdsarbete, kan hantera röjsåg och har god fysik då arbetet kan vara fysiskt krävande. Det är meriterande om du har erfarenhet av åkgräsklippare och hantering av röjsåg och röjsåg med klinga som är huvudredskap i arbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift och körkort B är ett krav. Vi söker dig som är serviceinriktad, har en hög arbetsvilja och är redo att ta i. Du är prestigelös och kan
tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har förmågan att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete, men samtidigt har en god samarbetsförmåga och gillar att vara en lagspelare.

Dina frågor
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Sektionschef Emina Qundos på telefon 08-522 138 36. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Det innebär att du måste vara svensk medborgare och att säkerhetsprövning samt registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan
Du söker tjänsten via extern länk. och vi vill gärna ha din ansökan senast den 10 juli. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sök idag!


Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annonsoch mediesäljare

Dela detta jobb

Logga
Underhållstekniker/Trädgårdsarbetare

Stockholm vatten och avfall