teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Underhållstekniker till Örebro

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Underhållstekniker till Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett brinnande intresse för teknik? Gillar du problemlösning och har erfarenhet från service- och maskinarbete? Då kan det här vara en tjänst för dig.

Som Underhållstekniker arbetar du med att planera och utföra underhåll av produktionsutrustningen. Du arbetar aktivt med ständiga förbättringar och följer upp att ni jobbar med rätt saker för att förbättra och effektivisera produktionen. Företaget arbetar med WCM- konceptet (World Class Manufacturing) och det innebär att du förväntas aktivt delta i samt driva olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

I arbetet ingår att utföra felsökningar inom el-, och pneumatiksystem, samt mekaniska reparationer men också att följa upp nyckeltal och planera underhållsaktiviteter.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Medverka vid fabriksförändringar avseende maskiner och fastighet.
- Vara ansvarig för upprättande, efterföljande samt dokumentering av förebyggande
underhåll.
- Delta i besiktning av utrustning.
- Beställa material för driftens underhåll.
- Följa upp förbättringsåtgärder och utvärdera dess effekt.

Personprofil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av service- och underhållsarbete. Som person är du drivande och har ett brinnande intresse för teknik. Du gillar problemlösning i en vardag som snabbt kan förändras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel.

Du har bred kunskap inom mekanik och el. Du känner dig även bekväm med att arbeta i en internationell miljö och har inga problem med att skifta mellan svenska och engelska, både i tal och i skrift. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att leda personal är det meriterande.

Specifika kunskapskrav:
- Utbildning inom el
- Tidigare arbetslivserfarenhet av maskinunderhåll.
- Kunskaper inom mekanik och pneumatik.
- Erfarenhet av svetsarbete.

Övrigt
Start: Augusti
Omfattning: Heltid, visstid med goda chanser till förlängning
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

logo
Underhållstekniker till Örebro

PerformIQ