teknikjobb.se

logo

Underhållstekniker till Brastad

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Underhållstekniker till Brastad

Job Title

Underhållstekniker till Brastad

Organizational Unit

Husqvarna Group -> Husqvarna -> Husqvarna Sweden

Education

Professional

Location

Brastad, SE-O SE (Primary)
Brastad - Brastad, SE

Career Level

Experienced (Non-Manager)

Date Needed By

Job Type

Full-time

Job Description

Vi söker Underhållstekniker till Husqvarnas fabrik i Brastad

Om Husqvarna
Husqvarna grundades redan 1689 och har ett omfattande utbud av produkter med allt från proffsmaskiner till verktyg och redskap för kräsna hemanvändare. När företaget bildades tillverkades dåtidens bästa musköter. Redan då lades grunden till det tekniska kunnande som står bakom utvecklingen av några av världens främsta produkter inom områden som jaktvapen, cyklar, motorcyklar, hushållsmaskiner, symaskiner och produkter för utomhusbruk. Du kan läsa mer på: https://www.husqvarna.com/se

Husqvarnas fabrik i Brastad startade 1948 och är idag en komponenttillverkare av bl.a. vevaxlar och kopplingstrummor till fabrikerna i Huskvarna, Brasilien och USA.


Om tjänsten
Fabriken är i en spännande utvecklingsfas på väg mot mer automation och digitalisering. 
Som underhållstekniker har du en viktig roll i fabriken, där du arbetar med utveckling och förbättring av maskinparkens driftssäkerhet. Du arbetar med avhjälpande och förebyggande underhåll av maskiner med varierande ålder och modeller. 
I rollen kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem inom el, pneumatik, hydraulik och mekanik. Vidare kommer du att arbeta med 5S, TPM och Lean. 

Tjänsten är placerad i Brastad där produktion sker på 4 & 5 skift. Du arbetar till att börja med löpande 2-skift, men andra skriftformer kan bli aktuellt. 

Job Requirements

Om dig
Vi söker dig som har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av underhållsarbete och dess processer. Du är teknikintresserad och nyfiken på hur framtidens underhållsarbete skall bedrivas. 
Som person tar du initiativ och drivs av utmaningen att ständigt förbättra. Samarbete med kollegor är något du tar för givet och du kan även självständigt analysera, planera och genomföra ditt arbete. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 september 2020. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Inge Olsson, 0760522575, inge.olsson@husqvarnagroup.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Åsa Carlberg, asa.carlberg@husqvarangroup.com

Vad händer efter din ansökan?
När sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
 

Dela detta jobb

logo
Underhållstekniker till Brastad

Husqvarna Construction