teknikjobb.se

Logga

Underhållstekniker Mora

Företag DynaMate
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Underhållstekniker Mora

Division Maintenance fokusområden är underhåll, produktivitet, driftsäkerhet och maskinservice. Vi utökar vår verksamhet i Mora och har ett ökat behov av underhållstekniker och därför söker nu Division Maintenance nya medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med att förbättra driftsäkerheten i våra kunders produktionsanläggningar och utrustningar. Det innebär att du kommer att utföra felsökningar, reparationer, modifieringar och förbättringar i produktionsutrustning som består av bl.a. CNC/PLC styrda fleroperationsmaskiner, svarvar, robotar m.m.

Med syfte att öka tillgängligheten i anläggningarna för en mer lönsam produktion hos kunden kommer du, tillsammans med dina kollegor, effektivisera och utveckla underhållet för att uppnå långsiktiga och bestående förbättringar.

Profil för tjänsten
Vi söker flera underhållstekniker och det som behövs i dessa tjänster är viljan att arbeta med både el, styr och mekanik. Vi kräver god kompetens inom minst ett av dessa tre arbetsområden, med stort plus om kompetensområdet är inom el och styr.

Kunskap om olika styrsystem samt engelska och tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi fäster stor vikt i personliga egenskaper och att du vill utvecklas, lära dig nya saker samt är noggrannhet, ansvarstagande, serviceinriktad med stort intresse för teknik, i alla dess former. Då jobbet innebär att du kommer vara ute på jobb hos våra kunder är det bra om du har lätt för att knyta personliga kontakter.
B-körkort är ett krav.

Skift och beredskap kan förekomma. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information och ansökan
Kollektivavtal: Teknikavtalet IF Metall
Placeringsort: Mora.
Kontaktperson är divisionschef Jan Andersson, mobil nr: 073-622 63 15 mail: jan.andersson@dynamate.se.
Urval sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev direkt till: jobba@dynamate.se.
Annonsförsäljare undanbeds då vi redan valt annonsvägar

Bakgrundsinformation för extern annonsering
DynaMate utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 250 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB.DynaMate utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri. Vi bedriver verksamhet inom tre divisioner Consulting, Installation och Maintenance över hela Sverige.

Dela detta jobb

Logga
Underhållstekniker Mora

DynaMate