teknikjobb.se

Logga

Underhållstekniker Mora

Företag DynaMate
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Underhållstekniker Mora

Division Maintenance utökar sin verksamhet i Mora och söker därför nya medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med att förbättra driftsäkerheten i våra kunders produktionsanläggningar och utrustningar. Det innebär att utföra felsökning, reparationer, modifiering och förbättringar i produktionsutrustningar som består av bl.a. av CNC/PLC styrda fleroperationsmaskiner, svarvar, robotar m.m.

Du kommer att tillsammans med dina kollegor effektivisera och utveckla underhållet för att uppnå långsiktiga bestående förbättringar med ökad tillgänglighet i anläggningarna för en mer lönsam produktion hos kunden.

Profil för tjänsten
För dessa tjänster krävs vilja att arbeta med både el, styr och mekanik. Vi kräver god kompetens inom minst ett av arbetsområdena, framför allt inom el och styr.
Kunskap om olika styrsystem samt engelska och tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

De viktigaste personliga egenskaperna är att du vill utvecklas och lära dig nya saker samt är noggrannhet, ansvarstagande, serviceinriktad och ha ett stort intresse för teknik i alla dess former. Du ska också ha lätt för att knyta personliga kontakter.

B-körkort är ett krav.

Skift och beredskap kan förekomma.

Information och ansökan
Kollektivavtal: Teknikavtalet IF Metall.
Placeringsort: Mora.

Kontaktperson är divisionschef Jan Andersson, mobilnr: 073-6226315 

Urval sker löpande

Dela detta jobb

Logga
Underhållstekniker Mora

DynaMate