teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållstekniker/mekaniker till industribageri i södra Stockholm

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Underhållstekniker/mekaniker till industribageri i södra Stockholm

Din nya tjänst 
Nu söker vi en underhållstekniker till Aryztas bageri i Stockholm. Detta är en rekrytering.

Du blir en del av ett växande företag, i en stor koncern. Det är en tjänst där du behöver kombinera dina praktiska färdigheter i en online-produktion tillsammans med vårt team av tekniker.

I din tjänst kommer du att ansvara för optimalt underhåll av vår utrustning i nära samarbete med övriga tekniker på fabriken och få ditt eget ansvarsområde på sikt. Vidare kommer du att arbeta med uppföljning och utveckling av systematiskt underhåll genom vårt underhållssystem.

Du kommer att ansvara för:

· Hög tillgänglighet av produktionslinjen på fabriken.

· Bibehålla och utveckla produktionen för att bli mer effektivt.

· Säkerställa hög hygien och kvalitet i våra produkter.

· Korrekt genomförande enligt våra kvalitetskrav.

Teamet jobbar efter en 4 veckors plan i en 3-skifts modell (dag, kväll och natt) och även på helgerna. Arbetsveckan är 38 timmar. Vår nya medarbetare kan antingen jobba 3-skift eller ständig natt.

Du erbjuds spännande utmaningar i ett sunt och tillväxtorienterat företag. Du har möjlighet att skapa betydande synliga resultat och växa både personligen och professionellt. Vi har en god och informell miljö, med högt i tak.

Din bakgrund 
Vi söker Dig som har en teknisk bakgrund och ett stort tekniskt intresse. Du har god kunskap i mekanik, pneumatik och gärna automation. Har du dessutom en grundläggande el-kunskap är detta ett plus.

Du kommer att jobba i SAP samt underhållsprogrammet Main Plan så god datavana krävs för tjänsten.

Det är en fördel om du har erfarenhet från en liknande tjänst, företrädesvis inom livsmedelsindustrin men inget krav.

Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som person 
Din personlighet och dina personliga egenskaper kännetecknas av synlighet, deltagande i dagliga sysslor, konstruktiv dialog och god samarbetsförmåga.

Det förväntas att du kan arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat med en god allmän förståelse. Vi värdesätter samarbete i hela organisationen, så du har en god kommunikationsförmåga och kan utvecklas i en arbetsmiljö med högt tempo,

Som person är du resultatinriktad och är bra på att hålla fokus på dina deadlines. Slutligen är du initiativrik, envis, engagerad och har ett gott humör.

Din ansökan 
Aryzta samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070 860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare 
Aryzta Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 del av en amerikansk koncern som hette Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvdes FSB av Aryzta AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i samtliga världsdelar. Aryzta Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö).

Dela detta jobb

Underhållstekniker/mekaniker till industribageri i södra Stockholm

Thalamus AB