teknikjobb.se

Logga

Underhållstekniker – Eskilstuna

Företag DynaMate
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Underhållstekniker – Eskilstuna

Division Maintenance behöver stärka sin verksamhet i Eskilstuna och söker därför nya medarbetare.

Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med att förbättra driftsäkerheten i våra kunders produktionsanläggningar och utrustningar. Det innebär att utföra felsökning, reparationer och förbättringar i produktionsutrustningar som består av bl.a. av CNC & PLC styrda maskiner, robotar och övrig utrustning.

Du kommer att tillsammans med dina kollegor effektivisera och utveckla underhållet för att uppnå en mer lönsam produktion hos kunden.

För dessa tjänster krävs vilja att arbeta med både el, styr och mekanik. Vi ser gärna att du har god kompetens inom minst ett av arbetsområdena, önskvärt är inom el och styr.

Kunskap om olika styrsystem samt engelska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

De viktigaste personliga egenskaperna är att du vill utvecklas och lära dig nya saker samt är noggrannhet, ansvarstagande, serviceinriktad och ha ett stort intresse för teknik i alla dess former. Du ska också ha lätt för att knyta personliga kontakter.

B-körkort är ett krav.

DynaMate utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 250 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB.

DynaMate utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri. Vi bedriver verksamhet inom tre divisioner Consulting, Installation och Maintenance över hela Sverige.

Kollektivavtal: Teknikavtalet.

Förmåner: Friskvårdpeng, ATF, Flex under eget ansvar mm.
Placeringsort: Eskilstuna/Stockholm

Kontaktperson
Operativ chef, Andreas Johansson, mobil: 070-710 99 70.
HR specialist, Kristina Sallander, mobil 070-165 43 36

Dela detta jobb

Logga
Underhållstekniker – Eskilstuna

DynaMate