teknikjobb.se

Underhållstekniker

Vi söker en erfaren Underhållstekniker till vår produkton i Hagfors.

Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca.14.000 medarbetare.

I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier.

Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors.

Som underhållstekniker i vår produktion utför du mekaniska reparations- och installationsarbeten samt förebyggande underhållsarbete. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet utförs inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet där du tillsammans med teammedlemmar och närmaste chef tillser att prioriteringar av underhåll utifrån underhålls- och produktionsbehov görs.

Vår produktion är en automatiserad produktion. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri.

Vi söker dig som är initiativrik, har en bred teknisk erfarenhet samt är en problemlösare. Kunskaper och erfarenhet av Lean production ser vi som ett plus och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.

Du har god allmän datorvana och eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift, gärna även på engelska.

Grundläggande elkunskaper är meriterande och då svetsningsarbete förekommer är det utmärkt om du behärskar olika svetsmetoder.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper och som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, positiv, målinriktad och ordningsam med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som underhållstekniker.

Tjänsten innebär både dagtids- och skiftarbete, samt beredskapsarbete.

För mer information om tjänsten, kontakta Anders Axelsson på telefon 0563-25507.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 oktober 2021. Urval sker löpande.

When everything works together 

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Underhållstekniker

Valmet AB