teknikjobb.se

UNDERHÅLLSTEKNIKER

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

UNDERHÅLLSTEKNIKER

Underhållstekniker till Axjo Plastic AB i Gislaved

Välkommen till Axjo 3.0 - en klimatsmart teknikintensiv miljö där kompetens, personlig utveckling och inflytande är framgångsfaktorer! Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballagelösningar i "gröna" polymera material för kabel - och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid moderna anläggningar i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda. Under 2019 och fram till 2021 har vi byggt en ny "State of Art" tillverkningsenhet i Gislaved med tillhörande huvudkontor. Läs mer på www.axjo.com.

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!

Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet.Vi söker en Underhållstekniker med erfarenhet av formsprutor, robotar och kringutrustning. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till globala kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i tak är viktigt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team med ständiga förbättringar som mål. Ett väl fungerande underhåll är viktigt för att kunna hålla en hög nivå på all utrustning och för att kunna nå bästa möjliga resultat.

Vem är du?

Vi tror du är en teamspelare med känsla för detaljer och effektivitet. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften, men samtidigt kunna arbeta noggrant, strukturerat och ordningsamt. Erfarenhet av liknande tjänst inom formsprutningsindustrin är meriterande men inget krav. Även hydraulik, pneumatik och elektronik kan förekomma. Flytande svenska i tal och skrift.

I din dagliga roll hos oss kommer du att arbeta med:

- förebyggande underhåll av formsprutor, robotar och kringutrustning.

- avhjälpande underhåll av vår utrustning.

- ordning och reda.

Vi jobbar med underhållssystemet MaintMaster

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd på dagtid.

Detta är en hyr rekrytering vilket innebär att detta ska leda till en anställning i förlängningen om båda parter är nöjda med varandra. I denna hyr rekrytering samarbetar Axjo Plastic med Junic och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan i dag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Niklas Andersson på 0371-83052.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

UNDERHÅLLSTEKNIKER

Junic