teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings- och lossningsterminaler, fordon och underhållsverkstäder. LKAB Malmtrafik ingår som en del i logistikverksamheten i LKAB.

Om tjänsten

Sektionen för underhåll LKAB Malmtrafik söker nu en underhållstekniker till Malmberget.
Arbetsområdet är samtliga LKAB Malmtrafiks fasta anläggningar, till exempel bangårds-, lastnings- och lossningsanläggningar.

Du kommer att ingå i en underhållsgrupp bestående av två elektriker och två tekniker.
Som underhållstekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, förbättrings- och reparationsarbeten, du kommer även att köra hjullastare.
Arbetet är varierande och du kommer att ha ett nära samarbete med gruppen och gemensamt planera och prioritera underhållsinsatser.

Goda möjligheter till kompletterande utbildningar finns.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att lösa problem, är öppen för nya idéer och ser möjligheter. Arbetet medför både interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, noggrannhet och ett bra bemötande är viktiga.
Du har slutförd gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten och innehar lägst B körkort.


På LKAB Malmtrafik krävs att du uppfyller vissa hälsokrav bland annat krävs god syn, normalt färgseende och god hörsel.
Meriterande är erfarenheter från hydraulik-, svets- och underhållsarbeten samt utbildningar med inriktning mot järnväg.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Anställningsformen är dagtid, arbetsberedskap kan förekomma. För ytterligare information vänligen kontakta produktionschef Tobias Orrmalm 070-361 24 66. Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 2020-01-26.

 

Befattning
Tekniker, underhåll

Stationering
LKAB Malmtrafik AB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-01-26

Underhållstekniker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb