teknikjobb.se

Underhållstekniker

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Underhållstekniker

Vattenfall Värme söker en ny Underhållstekniker med placering i Nyköping

Enheten Generation Nyköping omfattas av ca 26 personer placerade i Nyköping. Enhetens ansvar är att producera fjärrvärme och el med leverans ut till fjärrvärmenät och elnät från våra produktionsanläggningar i Nyköping och Skavsta. Tjänsten ingår i underhållsavdelningen mekanik, el, instrument och automation.

 

Dina arbetsuppgifter som Underhållstekniker

Som Underhållstekniker på Vattenfall erbjuder vi dig en spännande och flexibel roll att under stort eget ansvar forma tjänsten. Du kommer att ha ett viktigt ansvar i denna tjänst då den påverkar anläggningens tillgänglighet som är vårt övergripande mål.

• Du kommer att planera, genomföra och administrera all mekaniskt förebyggande underhåll (FU) på kort och lång sikt.

• Sätta veckoplaner rörande smörjning, rondering och eventuellt vibrationsmätning.

• Planera och genomför uppgifter som måste förläggas till driftstopp och revisioner.

• I tjänsten ingår även godshantering. Dvs. leveransmottagning och ordning och reda i förrådsutrymmen.

• Jobbet är till största del praktiskt men en del administration ingår.

 

Dina kvalifikationer som Underhållstekniker

Vi söker dig som har god yrkeserfarenhet inom förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll samt goda maskinkunskaper. Relevant utbildning inom exempelvis mekanik, alternativt flerårig erfarenhet inom yrket samt att du är självgående i ovanstående arbetsuppgifter. Du är engagerad och driven och vill bli en del av vår familjära gemenskap.

Som tekniker på Vattenfall ställs krav på samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är prestigelös och lösningsorienterad. Rollen kräver ett strukturerat arbetssätt för att upprätthålla en säker anläggning med goda driftförutsättningar. Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort B erfordras.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Underhållssystem, gärna SAP

• Godshantering

• Säkra lyft

• Vibrationsmätning

• Kort för truck och lastmaskin

Placeringsort: Nyköping

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Eberhardsson tel, 070-6806194. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 27 Oktober 2019 via vår portal. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

Underhållstekniker

Vattenfall AB