teknikjobb.se

Logo

Underhållstekniker

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Underhållstekniker

 

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi 275 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 472 MKR 2018

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi söker till Oskarström en:

Underhållstekniker

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är i första hand att reparera, utföra förebyggande underhåll och tillsammans med ansvarig chef planerar du din tid och arbetar mot en deadline. Genomföra ständiga förbättringar på befintlig produktionsutrustning med målet att förbättra tillgängligheten. Utbilda och träna operatörer inom underhåll och bereda operatörsbundna uppgifter inom området. Kommunicera resultat och föra lösningsorienterade diskussioner med övriga funktioner inom företaget.
Bakgrund/Kunskaper
Minst gymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande. Bra och dokumenterad erfarenhet av underhållsarbete, erfarenhet av el och pneumatik är meriterande. Svetskunskaper är många gånger förekommande i det vardagliga arbetet inom underhåll. Du har god datorvana, på Nitator använder vi Monitor som affärssystem där vi bland annat rapporterar in våra arbeten. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 
Du innehar B-körkort och truckkort.

För att klara jobbet måste du
Ha ett tekniskt intresse och förståelse av underhållsarbete samt förstå vikten av kvalitet. Du är strukturerad, serviceinriktad, noggrann och pålitlig. Du är en problemlösare som kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Du är flexibel kan prioritera då arbetet under perioder kan upplevas som stressigt. Som underhållstekniker på Nitator är du självgående, vilket ställer krav på att du som person är villig att, inom givna ramar, ta egna initiativ och ha ett driv i ditt arbete.

Du är specialist inom ditt arbetsområde, förmågan att förmedla kunskap till andra är viktig, muntlig såväl som skriftlig. Du arbetar med ständiga förbättringar och kan praktiskt lösa problem. Med din vilja, ambition, önskan om att utvecklas och lära nytt samt en positiv attityd att utveckla din kompetens till det som dagens och framtidens arbete kräver.

Det är viktigt att du är villig att axla det ansvar som varje medarbetare förväntas ha, vilket innebär att du;

• Delar och stödjer företagets värdegrunder 
• Följer företagets policys och ordningsregler
• Arbetar enligt beslutade rutiner, standarder och instruktioner
• Tar fullt ansvar för dina handlingar
• Agerar och reagerar vid avvikelser.

Tjänsten är på heltid. Du ska kunna arbeta skift om det behövs, beredskap kan förekomma. Dina personliga egenskaper väger tungt.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår HR Lucia Kristiansen 035-17 75 33

Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. 
Ansök på vår hemsida, Nitator.se senast 2019-03-17
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Underhållstekniker

Nitator AB