teknikjobb.se

UNDERHÅLLSSAMORDNARE

OM FÖRETAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi en underhållssamordnare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som underhållssamordnare planerar och bereder du de jobb vi utför själva eller med hjälp av entreprenörer, skriver arbetsordrar och ser till att samordningen runt alla jobb vi gör i våra anläggningar fungerar. Underhållssamordnaren följer upp att det vi bestämt oss för respektive köpt blir gjort i rätt tid med rätt kvalitet och till den kostnad eller det pris vi kommit överens om och budgeterat. Du säkerställer att anläggningsdokumentation uppdateras. Du förebygger risker och säkerställer arbetsmiljön både för egen och extern personal.

Som underhållssamordnare har du kontakt med leverantörer vid beställning av reservdelar.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi tror att du som söker denna tjänst har som minimum en avslutad gymnasial teknisk utbildning, gärna från maskin- eller processtekniskt program, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har några års yrkeserfarenhet från liknande befattning.

Du har erfarenhet av att jobba i moderna underhålls- och planeringssystem för att optimera såväl den operativa dagliga verksamheten som revisionsplaneringen.
Som person är du en kommunikativ lagledare som är ansvarstagande och ser till att vi når våra mål i stort och smått. Du är en ordningsam person som är van att samarbeta med andra, samtidigt som du har en utpräglad administrativ ådra.

B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska.

INFORMATION OCH KONTAKT
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vi tillämpar en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant avseende teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2021-05-26. Vi tar emot din ansökan via wikan.se.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

OM WIKAN PERSONAL
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dela detta jobb

UNDERHÅLLSSAMORDNARE

Hässleholm Miljö AB