teknikjobb.se

Vi förenklar och skapar framtidens fastighetsägande

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 230 miljoner kronor per år.

Fastighetsägarna Service är ett företag med stort framtidsfokus där vi investerar i vår företagskultur, i våra ledare och medarbetare. Vi är idag 150 medarbetare som alla arbetar för att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Vi är ett företag som verkligen vill och kan ännu mer. Vi vågar utmana och utmanas - vi är övertygade om att det blir roligare för alla då.

Läs mer om oss här: www.fastighetsagarna.se/tjanster

Underhållsplanerare/biträdande projektledare

Nu söker vi en kollega som vill utveckla och upprätta underhållsplaner för våra kunder. En god underhållsplanering ligger till grund för hur våra kunders fastigheter utvecklas över tid. Fastighetsägarna Service förvaltar hyresbostäder, kontorslokaler och bostadsrättsföreningar och inom företaget finns marknadens främsta experter som stöd. Att arbeta på Fastighetsägarna Service innebär en möjlighet för dig att utvecklas inom olika förvaltningssegment. Som Underhållsplanerare/Biträdande projektledare arbetar du tillsammans med våra övriga projektledare och fastighetsförvaltare med att upprätta underhållsplaner som är pedagogiska och har en hög kvalitet. Om du vill arbeta på ett utvecklingsorienterat företag vars passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande kan du vara vår nästa kollega!

Om rollen
Som Underhållsplanerare ansvarar du för att sälja in och upprätta underhållsplaner hos Fastighetsägarna Service förvaltningskunder. Vi upprättar underhållsplaner från grunden, vilket innebär:

  • Besiktning av Fastigheten
  • Upprättande av besiktningsprotokoll inkl. bilder
  • Upprättande av underhållsplan inklusive kostnadskalkyler
  • Registrering av underhållsplanen i Xpand (Repab underhållsdatabas)
  • Vid behov agera stöd gentemot fastighetsförvaltaren i underhållsplaneringsfrågor.

Som biträdande projektledare kommer du att stödja våra projektledare i pågående underhållsprojekt och rollen innebär att du har daglig samverkan med övriga verksamhetsområden inom företaget, såsom kundservice, jurister, ekonomer, hyres- och avgiftshandläggare, projektledare, fastighetsskötare, drifttekniker, lokalvårdare och trädgårdsarbetare. Våra kunder finns inom Stockholms län, men du utgår från vårt kontor på Kungsholmen.

Vem är du?
Du kommer till ett företag med framtidsfokus och det finns stor potential för dig om du också vill. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en roll som innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. Du gillar en kultur som innebär samarbete över gränser och du är nyfiken på att skapa erfarenhetsutbyte. Som person är du därför kommunikativ och det faller dig naturligt att uttrycka dig i både tal och skrift.

Du har ett stort intresse för fastigheter, ”får saker gjorda” och du trivs på en utvecklingsorienterad arbetsplats och med att utveckla våra egna och våra kunders affärer. Som person är du därför strategiskt och analytiskt lagd och du kan fokusera på både del och helhet. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas i rollen är du därför prestigelös i ditt förhållningssätt. På Fastighetsägarna Service präglas vi av inställningen av att vi vill och kan ännu mer – tillsammans.

Kvalifikationer:
För att axla rollen som Underhållsplanerare/biträdande projektledare tror vi att du idag arbetar som arbetsledare, entreprenadingenjör eller kalkylator och vill går över till beställarsidan. Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande (högskola eller KY-utbildning) eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av motsvarande befattning/arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Incit Xpand – systemet där vi utvecklar stöd för våra arbetsprocesser och återrapportering till våra kunder.

Jobba hos oss!
Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra –  varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Kontakter
Låter det intressant eller vill du veta mer?
Kontakta Affärsområdeschef Förvaltning Peter Backström: peter.backstrom@fastighetsagarna.se

Ansökan

Urval kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 13 januari 2019. 

Underhållsplanerare/biträdande projektledare

Ort
Utgår

2019-01-13

Ansök nu

Dela detta jobb