teknikjobb.se

Logo

Underhållsplanerare

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Underhållsplanerare

Vill du vara med planera underhållet av utrustning till våra världsledande produkter?

Om tjänsten

Som underhållsplanerare kommer du tillsammans med driftledning att ansvara för och driva planering, beredning av service och underhåll i anläggningar som tillhör Distaloyverket. Du kommer även att leda och delta i möten i syfte att analysera, planera och utveckla underhållsverksamheten. Dina kontaktytor kommer främst vara med kollegor i underhållsorganisationen, men även med inköpsavdelning och övriga funktioner inom produktionen samt externa leverantörer. Du kommer även i din roll att bistå verksamheten med produktionstekniska frågor för att säkerställa produktionen med avseende på tillgänglighet, kapacitet och kvalitet.

 I befattningen ingår bland annat att: 

  • Aktivt arbeta med planering och beredning av underhållsarbetet för att optimera processen avseende tid, pris och kvalitet på utfört arbete

  • Arbeta med teknisk dokumentation så att den alltid är rätt uppdaterad och följer uppställda kvalitetsmål

  • Säkerställa att planerings- och beredningsarbetet bedrivs så att lagar, förordningar och avtal följs

  • Vara superanvändare och utbildare i vårt underhållssystem

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara drivande med förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kooridinerar och samverkar med dina kontaktytor. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, systematisk och flexibel. Vidare är du ansvarstagande med ett stort intresse för verksamhetsutveckling och problemlösning. Du har goda ledaregenskaper samt förmåga att inspirera och motivera medarbetare till att skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. 

Du har en högskoleutbildning med tekniks inriktning eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dokumenterat god förmåga att planera underhållsarbeten. Meriterande är erfarenhet av Lean, arbetsmiljöarbete, arbete i projekt samt att du har arbetat i underhållssystem.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti. 

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Magnus Nilsson
Driftsledare Underhåll
+46 42 33 85 93
magnus.nilsson@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Underhållsplanerare

Höganäs AB