teknikjobb.se

Setra Nyby söker nu en mekaniker till vår underhållsavdelning. Är du en erfaren, engagerad och driven mekaniker så kan du vara den person vi söker.  

Om tjänsten

Som underhållsmekaniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. Arbetsformen är kontinuerligt 2-skiftarbete eftermiddag/natt och helg. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter och ställer krav på mycket god problemlösningsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Som person är du flexibel och noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och har god social förmåga. Du arbetar självständigt men ingår i ett underhållsteam bestående av underhållschef, samordnare, mekaniker och elektriker.  

Önskvärda kvalifikationer 

- Verkstadsmekanisk utbildning eller motsvarande  

- Tidigare erfarenhet från mekaniskt underhållsarbete i industriell miljö eller av tunga fordon  

- Mycket god problemlösningsförmåga  

- Kunskap i hydraulik, pneumatik och mekanik  

- Goda svetskunskaper

- Erfarenhet av svarvning och fräsning

- Förarbevis på hjullastare och truck är meriterande  

Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet. Setra driver därför ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Ansökan och kontakt

Har du några frågor angående tjänsten kontakta Underhållschef Daniel Bäckström, tfn 018-56 08 32.

Välkommen in med din ansökan senast den 13 december. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Omkring 60 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. Läs gärna mer på www.setragroup.com 

Underhållsmekaniker till Setra Nyby

Företag Setra Group AB
Ort
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb