teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Service hela vägen! Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter. Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning av maskinparken och sparar både pengar och miljö. Nyfiken på Midroc?

Vi söker mekaniker – ta chansen till ett omväxlande jobb i utveckling! Vår avdelning för Mek och montageservice utför reparationsarbeten hos kund samt på egen verkstad i Hofors. Renoveringar, demontering/montering av maskiner eller reservdelar samt säkerhetsombyggnader. Vi kan även erbjuda lagerinredning -montage och översyn/ besiktning.

För att garantera en lång och driftsäker anläggning utvecklar vi hela tiden våra servicetjänster. Idag arbetar vi i hög grad med digitala plattformar inom fortlöpande tillsyn. Teamet har även nära sammarbete med avdelning för mek-konstruktion som levererar beräkningar, CE-märkning och ritningsdokumentation. I regionen har vi även kollegor inom Travers, Portar och Kranar Elektriker, Mekaniker och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll.

Om dig

· Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter.

· God social kompetens och kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och att kunna skapa goda kontakter med både kollegor och kunder är viktiga egenskaper.

· Praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete

· Relevant kunskap från industrin är meriterande

· B-körkort är ett krav

Övrigt Arbetet är inriktat mot industrin vilket innebär mekaniskt underhåll av utrustning, varierande arbetstider och resor kan förekomma.

Underhållsmekaniker

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb