teknikjobb.se

Logga

Underhållsmekaniker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Underhållsmekaniker

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en mekaniker. Som mekaniker kommer du arbeta löpande med underhåll, felsökning, reparation och installation i våra produktionsanläggningar.

Som mekaniker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen och dess olika stödfunktioner ett professionellt mekaniskt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som har en utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot industri eller mekanik. Du har kunskaper inom svetsteknikerna MMA/MAG, inom styrteknik pneumatik/hydraulik och kunskaper inom allmän verkstadsteknik. Vi ser gärna att har du några års erfarenhet av arbete som mekaniker/underhållstekniker men det är inget krav. Som person ser vi gärna att du är utåtriktad, noggrann och analytisk. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare, på heltid, skiftgång och med tillträde snarast. Placering i Derome utanför Varberg. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Underhållsansvarig Dan Bertilsson på telefonnummer 0340-666489.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 24 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Derome Timber är koncernens sågverksrörelse och driver fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Deromegruppen se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Underhållsmekaniker

Derome Byggvaror & Träteknik AB