teknikjobb.se

UNDERHÅLLSMEDARBETARE TILL ROSTI

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

UNDERHÅLLSMEDARBETARE TILL ROSTI

Kundföretag

Rosti är ett globalt formsprutningsföretag som i 70 år har levererat lösningar till kunder över hela världen. Vi är branschledande inom förpackningslösningar och koncernen Rosti Group har tillsammans över 3500 medarbetare och åtta fabriker i Europa och Asien. De senaste åren har vi fått in en rad nya, spännande affärer till vår verksamhet i Gislaved och installationer pågår löpande av nya maskiner och automationsutrustningar.

Om tjänsten

Är du praktiskt lagd, har ett brinnande intresse för teknik och konstruktion med erfarenhet från verktygsunderhåll - då är det här tjänsten för dig!

På underhållsavdelningen är vi idag 10 personer som arbetar inom olika specialistområden så som Automation, Formspruta, Formverktyg och Fastighet.

Huvudsaklig arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en kollega sköta de planerade och akuta underhållen av våra formverktyg. Ni genomför även enklare reparationer av formverktygen och ansvarar för att vi har reservdelar på lager. Deltar i dialogen med verktygsleverantörer vid nya eller förändrade verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från förebyggande och avhjälpande underhåll av verktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom plastindustrin.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en kommunikativ teamspelare med en positiv inställning. Arbetet kräver att du är strukturerad, systematisk, tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver stort eget ansvar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett internationellt företag.  Delaktighet är viktigt för oss och du kommer att få möjlighet att kunna påverka genom förbättringsarbete. Vi är en arbetsplats som fokuserar på det positiva och ser möjligheter istället för problem. Du blir del i ett team där man har en direkt och öppen kommunikation och du får möjlighet att ta initiativ och delta med en positiv attityd.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Rosti med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se.

Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

UNDERHÅLLSMEDARBETARE TILL ROSTI

Junic