teknikjobb.se

Underhållsledare - Vattenfall Services, Sundsvall och Sollefteå

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Underhållsledare - Vattenfall Services, Sundsvall och Sollefteå

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi fördelaktiga lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vattenfall Services söker underhållsledare till Sundsvall och SollefteåVi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för drift och underhåll av elnät, spänningsintervall 0,4 -40 kV. Du planerar våra teknikers och underentreprenörers arbete i fält och säkerställer att uppdraget är förberett för att utföras enligt överenskommelse och avtal. I arbetet ingår kundkontakter, arbete med arbetsmiljö, tidsplaner och uppföljning. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna
• Ansvar för genomförande, samt ekonomiskt resultat av projekt/uppdrag
• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material
• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt/uppdrag
• Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering
• Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.

 Om dig
• Erfarenhet att arbeta som exempelvis ledande montör, service-, underhålls- och/eller projektledare inom energi-, el- och entreprenadbranschen
• Van att hantera flera parallella uppdrag och projekt
• Mångårig erfarenhet av administrativa uppgifter och god IT-vana, du har exempelvis arbetat med rapportverktyg, ärendehanteringssystem, Officepaketet och Teams
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort. 

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du leder och planerar underhållsuppdrag. Du är ansvarstagande med ett stort engagemang, du agerar affärsmässigt och har ett gott entreprenörskap. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. Mer information
Vi söker två underhållsledare till Sundsvall samt en underhållsledare till Sollefteå. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 15 augusti, 2021. Ange gärna vilken av orterna du söker till. Har du någon fråga om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef i Sundsvall är Anna-Karin Sitter, 070-213 94 08 och i Sollefteå finns Mons Leiknes, 070-670 82 72. Om du har frågor om arbetet som underhållsledare är du varmt välkommen att ringa någon av oss.
 
Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. 

Läs mer om våra tjänster på https://www.vattenfall.se/services/ 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Location: Sundsvall

 

 

Dela detta jobb

Underhållsledare - Vattenfall Services, Sundsvall och Sollefteå

Vattenfall AB