teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsledare – Vattenfall Services, Nyköping

Ansök nu

Underhållsledare – Vattenfall Services, Nyköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker nu Underhållsledare inom ledningsunderhåll och felavhjälpning till vår etablering i Nyköping.

Hos Vattenfall finns det stora möjligheter för dig som Underhållsledare att bygga och bredda din kompetens. Din arbetsinsats bidrar till att säkerställa eldistributionen i samhället. Hos oss är teamwork en självklarhet samtidigt som du har möjlighet att styra din egen planering under eget ansvar. Detta är en bred administrativ tjänst med en varierande vardag där du får många kontaktytor som ger variation och omväxling. Kontorsarbete varvas med besök i fält.

Din roll som Underhållsledare

Som underhållsledare ansvarar du för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar där bl.a. kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning ingår. Som Underhållsledare ansvarar du för många mindre ärenden samtidigt. Det är därför viktigt att du trivs i en administrativ roll men att du också har intresse för de tekniska delarna som arbetet innehåller.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planering, ledning, uppföljning och avrapportering av felavhjälpnings- och underhållsåtgärder.
 • Ansvar för måluppfyllelse avseende säkerhet/arbetsmiljö, tid och kostnader.
 • Beställa entreprenörer, tjänster och material.
 • Kommunikation med externa parter såsom andra företag, myndigheter och andra intressenter som är berörda av uppdraget.
 • Agerar byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/U där det krävs
 • Avsluta uppdrag och ansvara för slutfakturering.
 • Under hela uppdraget ansvara för att styrande dokument och lagkrav efterlevs med avseende på kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet och miljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete på en arbetsplats med kunden i fokus där du leder, planerar och driver igenom olika uppdrag. Stundom är det högre arbetsbelastning och då är det viktigt att du kan arbeta strukturerat samt kunna vara flexibel.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalitet och framdrift. Dina kvalifikationer:

 • Administrativ förmåga då du kommer arbete i olika data- och ärendehanteringssystem.
 • Avslutad gymnasieutbildning alternativt högskoleutbildning.
 • Kompetens inom elområdet alternativt övergripande elkännedom och ett stort intresse och vilja att lära sig eldistribution.
 • Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande.
 • Allmän god datorvana i officepaketet är viktigt och meriterande är erfarenhet av olika rapporteringssystem.
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • B-körkort är ett krav då dagsresor under dagtid ingår i tjänsten

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Österman, 070-367 32 44. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Nyköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Känns detta som ett jobb för dig? Vi har en löpande rekrytering, tjänsten kan alltså tillsättas omgående. Du är välkommen med din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location – Nyköping

Dela detta jobb

Underhållsledare – Vattenfall Services, Nyköping

Vattenfall AB