teknikjobb.se

Underhållsledare – Vattenfall Services, Järfälla

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Underhållsledare – Vattenfall Services, Järfälla

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi har ett stort inflöde av nya kunder och söker därför underhållsledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete i vår framgångsrika avdelning Stationsunderhåll Stockholm. Vi erbjuder en intressant tjänst med blandade arbetsuppgifter. Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Underhållsledare är ditt eget driv för att nå uppsatta mål.

Din roll som Underhållsledare

Underhållsprojekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 10-400 kV. I ansvaret ingår till exempel:

 • Ansvara för projektens kvalitet, miljö och arbetsmiljö
 • Leda och fördela arbetet inom ramen för underhållsavtalet mellan teknikerna.
 • Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
 • Beställa material som är kopplat till underhållsarbetet.
 • Sköta kontakter med kund, beställare och underentreprenörer
 • Kalkyl- och offertarbete

Dina kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning med inriktning teknik eller ekonomi är ett krav, alternativt motsvarande erfarenhet.
 • B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.
 • Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i engelska kan vara meriterande.
 • Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur är meriterande.
 • Kunskaper av SAP, Windows Office, Bäst och Enia är också meriterande.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om samarbete med andra, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar alltid affärsmässigt med ett gott entreprenörskap. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Edberg,070-328 41 46. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Järfälla

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 6 december 2020.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location – Järfälla

Dela detta jobb

Underhållsledare – Vattenfall Services, Järfälla

Vattenfall AB